De Paști, la Kanal D, ediție specială „Teo Show”, „Roata Norocului” și „Te vreau lângă mine” - Zona de televiziune

De Paști, la Kanal D, ediție specială „Teo Show”, „Roata Norocului” și „Te vreau lângă mine”


De sărbători, Kanal D aduce în fața telespectatorilor ediții speciale ale emisiunilor preferate, dar și o mini-serie cu tematică biblică, potrivită sărbătorii pascale.

Sâmbătă, în ajunul Paștilor, de la ora 16:00, Gabriela Cristea vă invită să urmăriți o ediție specială a show-ului matrimonial „Te vreau lângă mine”. Concurenții vor putea fi văzuți în ipostaze de sărbătoare – cei din platou, cât și aceia din casa „Te vreau lângă mine” se vor pregăti pentru a celebra Învierea Domnului, respectând cele mai frumoase tradiții.

În prima zi de Paști, de la ora 20:00, Bursucu și Ana-Maria Barnoschi îi invită pe telespectatori la o ediție senzațională a show-ului „Roata Norocului”, cu premii uriașe și distracție la cote maxime alături de invitații lor, George (ex Jorje) și Andreea Bănică. Cele două vedete vor avea o misiune de suflet, aceea de a face totul pentru a câștiga multe premii pentru o familie căreia soarta nu i-a surâs până acum.

Luni, în a doua zi de Paști, de la 15:30, Luminița Anghel, Nico, Silviu Biriș, Mioara Velicu, Daniela Condurache și Constantin Enceanu vor petrece românește alături de Teo și de Bursucu, aducând în casele telespectatorilor bucurie și atmosferă de sărbătoare.

În perioada 10–16 aprilie, de luni până sâmbătă, de la ora 23:00, miniseria de succes „Anno Domini Biblia Continua” aduce în fața telespectatorilor o poveste ce urmărește impactul avut de moartea lui Iisus Hristos asupra Fecioarei Maria și a discipolilor Mântuitorului. De asemenea, miniseria este o frescă a societății, o prezentare a modului în care liderii religioși și politici ai acelor vremuri au schimbat lumea.

Săptămâna viitoare, în fiecare zi, de luni până joi, de la ora 23:00, Kanal D va difuza ultimele patru episoade din serialul turcesc „Furtună pe Bosfor”.

Sursa: Kanal D
Previous
Next Post »