Cristina Mihaela, prezentatoarea emisiunii „Bravo, ai stil! Panorama”, a petrecut Paștele în Bucovina - Zona de televiziune

Cristina Mihaela, prezentatoarea emisiunii „Bravo, ai stil! Panorama”, a petrecut Paștele în Bucovina


Cristina Mihaela, moderatoarea emisiunii „Bravo, ai stil! Panorama”, de la Kanal D, a petrecut un Paște de vis alături de familie, în Bucovina. Tânăra s-a bucurat din plin de tradițiile atât de bine păstrate în această zonă superbă a țării și nu a ratat ocazia de a purta straiele specifice locului. Cristina Mihaela a fost încântată de modul în care au primit-o bucovinenii și frumusețea nealterată a obiceiurilor sărbătorilor pascale.

Atmosfera de sărbătoare este minunată în Bucovina, oamenii te primesc cu căldură. M-a fascinat frumusețea ouălor încondeiate și pictate de oamenii pricepuți ai locului. În noaptea de Înviere am fost la mănăstirea Voroneț și am luat lumină. Mănăstirile din această regiune sunt de basm! A fost o călătorie superbă!”, a povestit Cristina Mihaela.

Cristina Mihaela a debutat ca moderator TV în prima zi de Paști, iar telespectatorii Kanal D o vor putea urmări în fiecare dimineață, de luni până vineri, de la ora 10:30, alături de invitații ei la „Bravo, ai stil! Panorama”, emisiunea în care sunt dezvăluite în premieră poveștile nespuse la „Bravo, ai stil!”, show-ul care a devenit un adevărat fenomen în România. Concurentele eliminate la „Bravo, ai stil!” vin în platoul emisiunii „Bravo, ai stil! Panorama” pentru a povesti prin ce au trecut în concurs, cum s-au transformat de-a lungul competiției, dar și pentru a se arăta telespectatorilor așa cum aceștia nu le-au mai văzut până acum.

Sursa: Kanal D
Previous
Next Post »