Cinci fețe familiare din „Unde dai și unde crapă” / „Snatch” – unde i-am mai văzut? - Zona de televiziune

Cinci fețe familiare din „Unde dai și unde crapă” / „Snatch” – unde i-am mai văzut?


Trei prieteni londonezi, tineri pungași la început de „carieră”, dau lovitura vieții lor când jefuiesc o dubă plină de aur. Inspirat de filmul hit al anilor 2000 – „Snatch” – „Unde dai și unde crapă” aduce un suflu nou poveștii. Fețe tinere, dar cunoscute. Unde i-am mai văzut pe protagoniști aflați din rândurile de mai jos.


1. Rupert Grint – Charlie Cavendish-Scott

Rupert Grint – aka „roșcatul” din Harry Potter – a devenit cunoscut pentru milioane de cinefili din întreaga lume odată cu debutul său actoricesc, de la vârsta de 11 ani. Personajul Ron Weasley din Harry Potter și piatra filosofală, primul din cele opt titluri ecranizate ale celebrelor cărți scrise de J.K. Rowling, i-a adus lui Rupert două premii: International Press Academy’s Satellite Special Achievement Award for Outstanding New Talent și Young Artist Award for Most Promising Young Newcomer. De asemenea, următoarele interpretări ale aceluiași rol din continuarea poveștii i-au adus multe aprecieri din partea criticilor de film. Între filmările pentru celebra serie, Rupert a fost implicat într-o mulțime de proiecte cinematografice, dintre care: tragi-comedia „Driving Lessons” (2006), thriller-ul dramatic „Cherrybomb” (2009); comedia „Wild Target” (2010); drama istorică „Into the White” (2012); filmul animat „Postman Pat: The Movie” (2015); și comedia „Moonwalkers” (2015). Alte prezențe notabile includ „Thunderpants” (2002), documentarul „BBC Happy Birthday, Peter Pan” (2005), „CBGB” (2013) și „Charlie Countryman” (2013).

Rupert filmează momentan pentru comedia neagră „Sick Note” a lui Sky Atlantic, alături de Nick Frost.


2. Luke Pasqualino – Albert Hill

Actor londonez, cu origini italiene, Luke Pasqualino este cunoscut mai ales din rolul lui D’Artagnan din producția BBC, „The Musketeers”. În 2015, Pasqualino a câștigat Breakthrough Award la South Bank Sky Arts Awards, ce recunoaște realizările britanicilor din domeniul artelor.

Pasqualino a intrat în atenția publicului în sezoanele 2009-2010 ale serialului „Skins”, producție câștigătoare BAFTA. A apărut apoi în două sezoane din „The Borgias”, alături de Jeremy Irons și, recent, în drama BBC One, „Our Girl”. De asemenea, a mai avut prezențe în filmul pentru televiziune Syfy „Battlestar Galactica: Blood & Chrome” sau în filmele din cinematografe: sci-fi-ul „Snowpiercer”; horror-ul supernatural „The Apparition”; comedia horror „Love Bites”. În 2017 îl putem revedea în drama istorică „Solar Eclipse: Depth of Darkness” și în filmul horror / comedie „Smartass”.


3. Lucien Laviscount – Billy Ayres

Cu un talent promițător, din ce în ce mai vizibil atât în producții americane, cât și britanice, Lucien Laviscount este pasionat în egală măsură de comedii și drame. Îl puteți urmări în thriller-ul de pe marile ecrane „The Bye Bye Man”, iar recent a finalizat producția pentru COCO, semnată de regizorul / muzicianul The RZA.

Laviscount a fost cel mai adesea văzut în primul sezon al comediei-horror FOX „Scream Queens”, semnată Ryan Murphy, Brad Falchuk și Ian Brennan. Alte apariții includ drama ABC/Amazon Studios „Point of Honor”; filmul britanic independent „Honeytrap” și comedia britanică „Between Two Worlds”.

Născut și crescut în Londra, Laviscount a început să joace în filme de la 10 ani. A apărut în „Grange Hill”, „Episodes,” „Skins,” și „Waterloo Road,” precum și în „Coronation Street”, cel mai longeviv serial soap opera britanic.


4. Ed Westiwick – Sonny Castillo

Ed Westwick a urmat cursurile National Youth Theatre din Londra și a debutat în drama lui Anthony Minghella, din 2006 – „Breaking and Entering”. În anul următor, Westwick a devenit unul dintre star-urile hit-ului „Gossip Girl” și a rămas în producție până la final, timp de șase ani.

Cele mai recente apariții ale lui Westwick includroluri în thriller-ul „Billionaire Ransom” și drama „Bone in the Throat”, filmul lui Alfonso Cuarón „Childrem of Men” sau producția lui Clint Eastwood „J. Edgar”. Următorul său film este thriller-ul „The Crash”.


5. Dougray Scott – Vic Hill

Dougray Scout s-a pregătit pentru actorie la Welsh College of Music and Drama, unde a fost remarcat printre cei mai promițători studenți de la teatru. Și-a creat un portofoliu divers care include atât filme independente, cât și filme de studio sau producții britanice și americane pentru TV.

Dougray a apărut în peste 35 de filme și a colaborat cu cei mai renumiți regizori de film din industrie incluzându-i pe John Woo, Michael Apted, Walter Salles și Simon Curtis. Cariera sa „a decolat” odată cu jocul actoricesc din faimosul „Twin Town”. Alte filme, succese de box office, au numărat: „Ever After, Deep Impact” și „Mission: Impossible 2”. A mai avut apariții în „Enigma”, „Ripley’s Game”, „Dark Water”, „Hit Man”, „New Towm Killers”, „My Week With Marilyn” sau „United”. Poate fi urmărit în drama muzicală „Londin Town” și thriller-ul de acțiune „The Last Passenger”.

Despre „Unde dai și unde crapă” / „Snatch” (serialul)

Serialul „Unde dai și unde crapă” este inspirat de filmul cult omonim, lansat în 2000, ce spune povestea unui grup de tineri pungași. După atacul asupra unui camion plin cu aur, grupul este implicat într-o serie de evenimente neașteptate. De-acum încolo, tinerii intră în liga mare acrimei organizate, unde gangsterii internaționali fac lege. Trebuie să învețe rapid să facă față provocărilor: o Londra tot mai nesigură, polițiști omniprezenți, luptători aprigi ring și infractori locali periculoși.

TRAILER



Sursa: Sony Pictures Television.
Previous
Next Post »