Bursucu și Ana-Maria Barnoschi, Moși Crăciuni în plină primăvară! - Zona de televiziune

Bursucu și Ana-Maria Barnoschi, Moși Crăciuni în plină primăvară!


Caravana „Roata Norocului” a pornit la drum pentru a duce premiile acelor norocoși pentru care au jucat mai multe vedete în acest sezon al celui mai iubit show-concurs din România. Încărcați cu premii, Bursucu și Ana-Maria Barnoschi au ajuns în casele mai multor familii greu încercate de viață.
De această dată, prezentatorii show-ului au mers la o familie din București cu premiile câștigate la „Roata Norocului” de Lidia Buble și What's Up, reușind astfel să aducă bucurie în inimile celor doi copii ai familiei sărmane. Deși este luna aprilie, în plină primăvară, temperaturile resimțite prevestind mai degrabă sărbătorile de iarnă, vedetele Kanal D s-au simțit ca niște Moși Crăciuni întârziați, primăvăratici.

Suntem foarte bucuroși că am putut aduce bucurie în casa acestei familii și că atât micuții, greu încercați de soartă, cât și mama lor au intrat în posesia premiilor câștigate sezonul acesta la «Roata Norocului». A fost un frig de iarnă în ziua în care am mers la familia Stănică, așa încât ne-am simțit ca niște Moși Crăciuni”, a spus Bursucu.

Daiana (8 ani) și fratele ei, Nicușor (9 ani) suferă de afecțiuni mentale grave, fiind crescuți de mama lor, Maria Stănică, care se chinuie să îi întrețină într-o cămăruță dintr-un bloc dintr-un cartier mărginaș al capitalei, pe care o împart cu altă persoană, fata proprietarei. Maria Stănică își crește singură copiii, cu toate că veniturile lunare ale familiei ajung la 1000 de lei. După o viață de violențe și bătăi, soțul a părăsit-o. Acesta nu a recunoscut decât un copil, pe Nicușor, refuzând să apară în certificatul de naștere ca tată al Daianei.

Când vedetele Kanal D alături de caravana „Roata Norocului” i-au călcat pragul pentru a-i aduce lucrurile câștigate de Lidia Buble și What's Up la „Roata Norocului”, Maria Stănică era copleșită de emoții până la lacrimi. Aparatura electrocasnică, tablete, jucării și biciclete pentru copii – toate acestea au umplut dintr-o dată mica încăpere în care locuiesc aceștia.

Pentru că abia fusese ziua Daianei, Maria Stănică a oferit bomboane oaspeților de ocazie, iar aceștia, în frunte cu Ana-Maria Barnoschi și Bursucu, i-au cântat „La mulți ani!”.

Nu știu cum să vă mulțumesc. De când mă știu, m-am mulțumit și cu mult și cu puțin. Ceea ce ați făcut pentru noi înseamnă foarte mult. Chiar aveam nevoie de un frigider! Și copiii au primit acum ce n-au văzut toata viața lor!”, a declarat Maria Stănică echipei caravanei „Roata Norocului”.

Săptămâna aceasta, caravana „Roata Norocului” își continuă drumul pentru a înmâna premiile câștigate de vedete în beneficiul unor familii nevoiașe.
Previous
Next Post »