Bursucu, „naş” pentru un copil, în caravana „Roata Norocului” - Zona de televiziune

Bursucu, „naş” pentru un copil, în caravana „Roata Norocului”


Bursucu este la fel de „poznaș” când merge pe teren, cu caravana „Roata Norocului”, ca în platoul emisiunii de la Kanal D. Aflat de curând în mijlocul unei familii nevoiașe, pentru a-i duce premiile câștigate la „Roata Norocului”, Bursucu a făcut senzație printre locatarii unui bloc din București.

Alexandru Marian (12 ani), Anton (6 ani), Eva Maria (4 ani), Efrem (1 an) și Mihai Emanuel (23 ani), cei cinci copii ai familiei Moldoveanu, au fost extrem de încântați de cadourile câștigate de vedete pentru ei la „Roata Norocului”. Cutiile cu aparatură electrocasnică, tabletele, telefoanele și bicicletele au fost binevenite în această familie nevoiașă.

Încântați, cei mici le-au mulțumit pentru cadouri și au dorit să facă fotografii cu Ana-Maria Barnoschi și cu Bursucu. Mezinul familiei, Efrem, în vârstă de numai un an, timid din fire, își ferea chipul sub gluga hanoracului, de fiecare dată când mama și frații săi încercau să i-o dea jos, „pentru poză”. Operațiunea „gluga” s-a repetat de câteva ori, într-o veselie generală.

Măi, văd că nu vrei deloc să te lași dezvăluit! Cânți? O să îți zicem «Carla's Dreams». Dacă o ții tot așa, ca ei ajungi!”, i-a spus amuzat Bursucu, devenind astfel un „naș” de ocazie.

Bursucu, tu ești nașul lui de acum! De fiecare dată când o să te văd duminică seară la «Roata Norocului», o să-i spun celui mic: Uite-l, frate, pe nașul tău!”, a spus, încântat, unul dintre copii.
Previous
Next Post »