Ana-Maria Barnoschi, asaltată cu declarații de dragoste în caravana „Roata Norocului” - Zona de televiziune

Ana-Maria Barnoschi, asaltată cu declarații de dragoste în caravana „Roata Norocului”


Ana-Maria Barnoschi a avut parte de o primire surprinzătoare în timpul caravanei „Roata Norocului”. Simpatica vedetă a venit în caravană cu Pufka, cățelul ei de care nu se desparte nici la „Roata Norocului”. Patrupedul a fost vedeta momentului, atrăgând asupra lui și a stăpânei sale valuri de iubire de fiecare dată când treceau pragul „norocoșilor”.

În casa doamnei Rodica Chiriac, o bunică ce își crește singură cei trei nepoți, simpatica prezentatoare a fost pur și simplu asaltată de copii. Gabriel Alexandru, Rebeca Nicoleta și Elena Marina, în vârstă de 12, 10, respectiv 8 ani, s-au îndrăgostit iremediabil de cățelul Anei-Maria Barnoschi, rugând-o să nu mai plece. Pentru că „negocierea” s-a soldat cu un „eșec”, cei trei copii i-au făcut o propunere care a emoționat-o profund pe vedeta Kanal D.

Ana, te rog să rămâi și tu la noi! Te iubesc foarte mult!”, i-a spus fetița cea mică Anei-Maria, cuprinzându-i talia cu brațele și rămânând lipită de ea, minute în șir.

Cei trei copii au fost abandonați de ambii părinți, de aproximativ șapte ani, iar bunica lor, care are o afecțiune împovărătoare, îi crește singură, într-o garsonieră, din pensia sa de 400 de lei. Aceștia riscă să fie oricând evacuați, pentru că au datorii mari la întreținere.

Ana-Maria a fost primită cu multă bucurie și acasă la Elena Mecic, o mamă care își crește singură cei patru copii, Ștefan, Denisa, Marian și Alexandra, în vârstă de 10, 9, 6, respectiv 5 ani. Toți cinci trăiesc într-o cameră închiriată, construită în curtea unui proprietar. Și aici, copiii l-au luat imediat în primire pe Pufka, pomeranianul vedetei Kanal D, iar mezina familiei, Alexandra a stat tot timpul lipită de Ana-Maria.

Niciodată nu am primit atâtea declarații de dragoste ca astăzi! Nicăieri nu am văzut atâta iubire dăruită sincer, cum am văzut la acești copii. Felul în care ei se manifestă arată că, în ciuda lipsurilor, au primit dragoste de la cei care îi cresc. M-aș bucura să știu că vor avea o viață mai bună decât au părinții lor”, a declarat, emoționată, Ana-Maria.

Cele două familii din București și-au luat în primire o mulțime de premii, de la aparatură electrocasnică, telefoane și până la tablete cu jocuri pentru copiii lor.
Previous
Next Post »