Vedetele Kanal D au fost prezente la lansarea VIP a serialului „Dragoste infinită”, care debutează luni seara la Kanal D - Zona de televiziune

Vedetele Kanal D au fost prezente la lansarea VIP a serialului „Dragoste infinită”, care debutează luni seara la Kanal D


Aglomerație mare la vizionarea de presă a primului episod a serialului „Dragoste infinită”, ce va debuta luni, 20 martie, la ora 20:00, la Kanal D. Andreea Mantea, Teo Trandafir, Gabriela Cristea, Tavi Clonda, Ilinca Obădescu, Raluca Bădulescu, Florentina Opriș au fost prezente pe covorul roșu în așteptarea celui mai tare serial al primăverii!

A devenit deja o tradiție faptul că la Kanal D vin cele mai bune seriale turcești, astfel ca în luna martie, la împlinirea a 10 ani de Kanal D, stația își răsfață telespectatorii cu o poveste de dragoste superbă, în care actorii principali sunt Burak Özçivit, deja cunoscut pentru rolul Balı Bey din „Suleyman Magnificul”, și Neslihan Atagül, atât de îndrăgită de români pentru rolul Neriman din „Un destin la răscruce”.

Intriga serialului îi are în centru pe Kemal și Nihan, doi tineri care provin din medii sociale diferite și care trebuie să lupte pentru iubirea lor. Viața îi apropie, îi separă, dar cei doi se regăsesc de fiecare dată, în ciuda oricăror opreliști. Producția are toate ingredientele necesare succesului prin puterea intrigii, prospețimea și talentul actorilor, prin poveștile de viață în care se vor regăsi mulți dintre telespectatori.

Cei prezenți la eveniment s-au bucurat de momentele hazlii oferite de vedetele Kanal D; astfel, Gabriela Cristea și Tavi Clonda au copiat unu la unu scena sărutului de pe panoul publicitar cu cei doi îndrăgiți actori, iar Andreea Mantea i-a oferit un pupic generos actorului Burak Özçivit direct pe... afiș.

Nu ratați luni, 20 martie, de la ora 20:00, premiera serialului „Dragoste infinită”, la Kanal D! Producția va difuzată de luni până joi de la ora 20:00.
Previous
Next Post »