Vedete cu stil la „Roata Norocului” - Silvia Popescu și Cristina Ich - Zona de televiziune

Vedete cu stil la „Roata Norocului” - Silvia Popescu și Cristina Ich


În ediția de duminică, 19 martie, a emisiunii concurs „Roata Norocului”, difuzată la ora 20:00, două invitate cu stil și atitudine vor păși în platoul show-ului prezentat de Bursucu și Ana-Maria Barnoschi.

Silvia Popescu, câștigătoarea primului sezon al emisiunii „Bravo, ai stil!” și Cristina Ich, una dintre cele mai frumoase femei din showbiz-ul autohton, supranumită și Angelina Jolie de România, vor învârti roata în beneficiul unor frați cu care soarta nu a fost prea blândă. Băieții fac parte din cadrul Școlii Sociale Sportive, un proiect dezvoltat în România de Asociația FDP - Protagoniști în educație în parteneriat cu Fundația Real Madrid.

Consoanele și vocalele sunt rostite cu stil de cele două vedete invitate duminică la „Roata Norocului”. Silvia face o mărturisire de zile mari în acest weekend, subliniind faptul că este o fire superstițioasă. Vedeta Kanal D mizează pe destin și pe faptul că norocul nu poate fi controlat.

Ana, poate-mi vei ghici și tu viitorul! O țigancă mi-a spus că voi câștiga «Bravo, ai stil!» și iată-mă câștigătoare. Poate câștig și azi la «Roata Norocului»”, spune vedeta încrezătoare.

Proba balonului cu heliu stârnește hohote de râs în public, când Cristina Ich rostește cu voce pițigăiată versurile unei melodii binecunoscute.

Nu ratați o nouă ediție a emisiunii „Roata Norocului” difuzată duminica aceasta, la ora 20:00, la Kanal D! Silvia Popescu, cea mai nouă vedetă a postului Kanal D și Cristina Ich fac show de zile mari în acest weekend.
Previous
Next Post »