România, țara în care boala vine la pachet cu disperarea și umilința, sâmbătă, la „Asta-i România!” - Zona de televiziune

România, țara în care boala vine la pachet cu disperarea și umilința, sâmbătă, la „Asta-i România!”


Sâmbătă, la „Asta-i România”, Mihai Ghiță și echipa emisiunii ne prezintă un material cutremurător, realizat într-unul din cele mai mari spitale din capitală.

Acolo, bolnavii aduc de acasă până și dezinfectantul vital pentru operație. În timp ce bolnavul zace pe patul spitalului, rudele fac cărare până la farmaciile așezate strategic în buza unității medicale. Scena se repetă în fata oricărui spital. Plătitori de asigurări de sănătate pleacă în căutarea tratamentului salvator, după ce li s-a spus sec: „nu avem, nu există”!

Concluzia e una și tristă! În timp ce aleșii noștri se tratează pe zeci de mii de euro prin marile spitale ale lumii, muritorii de rând sunt victimele unui sistem bolnav și el. De ce? Aceasta e întrebarea. Atâta vreme cât cotizăm și băgăm în buzunarul statului bani grei? Ce spun reprezentanții spitalului despre aceste situații veți afla urmărind «Asta-i România!»”, spune Mihai Ghiță, prezentatorul emisiunii.

Urmăriți un material zguduitor, despre cum funcționează sistemul sanitar din România, sâmbătă, la „Asta-i România!”, de la ora 23:00, la Kanal D.
Previous
Next Post »