Profesor acuzat că fură mâncare copiilor și trăiește din gunoaie, sâmbătă, la „Asta-i România!” - Zona de televiziune

Profesor acuzat că fură mâncare copiilor și trăiește din gunoaie, sâmbătă, la „Asta-i România!”


Sâmbătă, la „Asta-i România!”, facem cunoștință cu profesorul de desen Relu Mărăștean, dascălul care a strâns pe numele său zeci de petiții și reclamații, una mai gravă decât alta, din partea părinților.

Profesorul este acuzat ba că ar fura din mâncarea copiilor și că i-ar persecuta la note, ba că ar trăi din gunoaie și ar răspândi în jur mirosuri greu de suportat.

„Doamna director îi ia apărarea (d-lui profesor – n.r.) și spune că este viața lui personală și nu ne privește pe noi, părinții. Deși profesorul, care este în această școală de 17 ani, are plângeri nenumărate la inspectorat, a primit toate sancțiunile posibile, fără niciun folos. Ba din contră, acestea îl înrăiesc mai rău. Omul ăsta are ură pe copii. Directoarea ne recomandă să ducem copiii la consiliere psihologică”, sunt mărturiile unuia dintre părinți.

Umblă sau nu prin gunoaie profesorul? Dacă da, este normal pentru un dascăl să facă asta? De ce tace conducerea școlii deși, pe numele profesorului, există nenumărate plângeri? Dacă acuzațiile sunt adevărate, de ce acesta mai stă încă la catedră?

Sâmbătă, de la ora 23:00, la „Asta-i Romania!”, încercăm să aflăm răspunsurile la toate aceste întrebări și, tot atunci, vom auzi și părerea împricinatului domn' profesor, față de acuzațiile pe care i le aduc părinții.
Previous
Next Post »