Prima lună a primăverii la TV Paprika - Zona de televiziune

Prima lună a primăverii la TV Paprika

TV Paprika a pregătit pentru luna martie programe pline de savoare, călăuzele noastre fiind renumiți bucătari, ce ne vor oferi o diversitate de rețete din diferite colțuri ale lumii. TV Paprika urmăreşte prin emisiunile sale conservarea tradiţiilor culinare şi împărtăşeşte telespectatorilor, într-o manieră plină de viaţă, reţete unice şi taine din bucătăriile internaţionale. Multe premiere ne vor purta în minunate aventuri culinare, în prima lună a primăverii.


Ce găsim în frigider?
din 8 martie, de la 20:30

Tuturor ni s-a întâmplat să fim nevoiţi să creăm un prânz sau cină rapidă doar din ingredientele pe care le-am avut acasă, în frigider sau în cămară. Însă e frecventă şi situaţia în care după o masă copioasă de duminică, frigiderul e plin de mâncăruri pe care nu prea dorim să le aruncăm. În serialul nostru Ce avem în frigider?, gazdele emisiunii, Dóra Havas, Gerti Kapusi şi Róbert Bede, propun spectatorilor idei care se prepară uşor şi care oferă soluţii pentru ambele situaţii. Reţetele vor fi completate de numeroase sugestii mici şi practici, pentru ca să putem umple şi goli frigiderul şi cămara cât mai economic şi mai eficient.


Gustul Portugaliei PREMIERĂ
din 15 martie, de la 23:00

Emisiunea ne invită într-o călătorie culinară în Portugalia. Ghidul nostru este gurmandul pasional, Rodrigo Meneses. În acest serial, Rodrigo descoperă bogăţia, diversitatea şi caracterul inedit al bucătăriei portugheze prin festinuri fabuloase în restaurante cu stele Michelin şi gustări rapide la standurile de pe drum.


Dolce vita à la David Rocco PREMIERĂ
din 15 Martie, de la 23:30

Nu trebuie să fim bucătari calificați ca să preparăm bucate italiene fantastice – bucătăria italiană înseamnă simplitate și cum să combinăm mâncărurile simple, rețetele și trucurile, ca să creăm un fel italian cu adevărat fantastic, prin care și viața devine mai frumoasă.

Dolce Vita înseamnă chiar mâncarea care îi poate uni pe prieteni și pe membrii familiei, în timp ce se bucură unii de compania celorlalți, cel puțin la fel de mult ca de bucatele servite.


Rețete italiene cu Silvia Colloca PREMIERĂ
din 20 Martie, de la 21:00

Prezentatoarea australiană de origine italiană, Silvia Colloca, îi iniţiază pe telespectatori în secretele culturii italiene, pe un fundal plăcut cu gătit şi poveşti cu invitaţii ei.
Previous
Next Post »