Premieră diseară: porție dublă de Sherlock - Zona de televiziune

Premieră diseară: porție dublă de Sherlock

Diseară, AXN difuzează primele episoade din noile sezoane ale „Sherlock” și „Sherlock Holmes și Dr. Watson” („Elementary”). Ia-ți porția dublă de Sherlock, de la 21:00 și de la 23:00!


Synopsis „Sherlock” – sezonul al patrulea

„Sherlock” revine la AXN cu trei noi episoade, în care cazurile extraordinare sunt rezolvate de Sherlock și John Watson cu multă abilitate, simț al umorului, lacrimi, stări de șoc și multe surprize.

Mult așteptatul sezon al patrulea, produs de Hartswood Films, îl regăsesc pe detectivul nostru favorit înapoi în Regatul Unit, iar pe Dr. Watson și pe soția lui, Mary, în pregătiri pentru o nouă viață, aceea de părinți.

Primul episod: 27 martie 2017, ora 21:00, „The Six Thatchers”

Sherlock preia un caz ciudat: șase busturi statuare ale prim-ministrului Margaret Thatcher sunt vandalizate. Cine are un asemenea interes și care este obiectivul acestei acțiuni? Vom afla mai multe în curând.


Synopsis „Sherlock Holmes și Dr. Watson” („Elementary”) – sezonul al cincilea

„Sherlock Holmes și Dr. Watson” vine cu cel de-al cincilea sezon pe AXN și începe exploziv: un criminal în serie, cu o semnătură distinctivă – bombe, începe să fie din nou activ, după șase ani de pauză. Watson caută atunci ajutorul lui Shinwell Johnson (Nelsan Ellis), un fost pacient a cărui viață ea a salvat-o pe când era chirurg. Holmes observă că Watson este nefericită și se întreabă dacă întreaga ei carieră de detectiv o mulțumește.

Primul episod: 27 martie 2017, ora 23:00, „Folie a Deux”

PROMO


Previous
Next Post »