„Petrecerea costumelor”, sâmbătă seara, la „Bravo, ai stil!” - Zona de televiziune

„Petrecerea costumelor”, sâmbătă seara, la „Bravo, ai stil!”


Sâmbătă, 11 martie, telespectatorii vor putea urmări o noua gală eliminatorie a show-ului „Bravo, ai stil!”, începând cu ora 20:00, la Kanal D! Și în acest weekend, propunerea juraților pentru aspirantele la titlul de „Cea mai stilată femeie din România” se dovedește a fi o încercare interesantă; petrecerea costumelor se va da în această gală, platoul se va umple de o atmosferă unică și magică, grație celor 7 momente pregătite de fetele rămase în concurs. Tema este una explozivă – „Petrecerea costumelor”.

Culoare, extravaganță, make-up futurist, personaje din mitologie, costume inedite și povești extraordinare vor pune în scenă cele șapte concurente în gala de sâmbătă seară a show-ului „Bravo, ai stil!”.

Silvia îi uimește pe jurați și o înspăimântă de-a dreptul pe Ilinca Vandici când, în timpul momentului pus în scenă de aceasta, întruchipează o zeiță a frumuseții... oarbă; detaliul înfiorător, vizibil celor din platou, o face pe prezentatoarea emisiunii să exclame, vizibil afectată.

Nici nu pot să mă uit la tine! Vai, dar cum arăți! Unde-s ochișorii tăi? Aoleu, cum arăți, ferească Dumnzeu!”, se miră amfitrioana show-ului în timp ce o privește pe concurentă în ochii de un alb mat.

Concurenta este acerbă, iar emoțiile își spun cuvântul întrucât după fiecare gală, concurentele sunt tot mai aproape de marele premiu. Așadar, nici Adela nu se va lasa mai prejos în această gală și va încerca să profite de tema propusă de jurați. Senzuală, într-o ținută aurie, aceasta întruchipează o femeie fatală.

Mă numesc «Mademoiselle Evanthai», însa îmi puteți spune simplu «Thai». Sunt o femeie fatală și tot ce fac este să fac vânt barbaților!”, spune aceasta în timp ce defilează pe scenă.

Nu ratați o nouă gală a show-ului „Bravo, ai stil!”, difuzată în această sâmbătă, la ora 20:00, la Kanal D, unde ideile materializate spectaculos vor fi piese de rezistență ale acestei seri impresionante.
Previous
Next Post »