„Personaje celebre din filme”, propunerea juraților de la „Bravo, ai stil!” pentru gala de sâmbătă seara - Zona de televiziune

„Personaje celebre din filme”, propunerea juraților de la „Bravo, ai stil!” pentru gala de sâmbătă seara


Sâmbătă, 4 martie, începând cu ora 20:00, telespectatorii Kanal D vor fi martorii unei ediții fabuloase a show-ului ce a fascinat o întreagă țară, „Bravo, ai stil!”. Gala eliminatorie cu numărul șase își va deschide porțile în acest weekend, numărul aspirantelor la titlul de „Cea mai stilată femeie din România” s-a înjumătățit, astfel că suspansul crește cu fiecare ediție a emisiunii și momentele de tensiune sunt din ce în ce mai dese.

Provocarea juraților în această gală a show-ului „Bravo, ai stil!” propusă fetelor este dificilă; tematica acestei seri „Personaje celebre din filme”.

Unele prestații din platou stârnesc adevărate dispute verbale între jurați, dar nu vor lipsi momentele spectaculoase și cele amuzante.

Bonnie and Clyde, Cruella de Vil și răzbunătoarea Vernita Green din trilogia „Kill Bill” fac show pe platoul „Bravo, ai stil!” în această gală. Telespectatorii vor fi martorii unor prestații extraordinare; de asemenea, Iulia Albu și una dintre concurente care o interpretează pe Cruella de Vil vor stârni vor stârni o adevărată dezbatere „vestimentară”, juratul susținându-și cu tărie afirmațiile cu privire la ținuta fetei.

Nu ratați o nouă gală eliminatorie a show-ului „Bravo, ai stil!”, difuzată în această sâmbătă, de la ora 20:00, la Kanal D!
Previous
Next Post »