Noutăți în luna aprilie 2017 la Paramount Channel - Zona de televiziune

Noutăți în luna aprilie 2017 la Paramount Channel


Vele Negre (sezonul al patrulea)
din 20 aprilie, de la 22:30

Insula New Providence e mai sângeroasă ca oricând. Căpitanul Flint adună o flotă de o forţă fără precedent, sperând să dea lovitura finală civilizaţiei. În interiorul insulei creşte o forţă de insurgenţă, alimentată de legenda lui Long John Silver.


Prinde-mă! Dacă poți! PREMIERĂ
pe 4 aprilie, de la 20:30

Leonardo DiCaprio şi Tom Hanks, câştigător a trei premii Oscar (pentru ”Philadelphia” şi „Forrest Gump”) sunt angrenaţi într-un joc de-a şoarecele şi pisica în „Prinde-mă! Dacă poţi!”, film ce-l are ca regizor pe Steven Spielberg, câştigător a trei premii Oscar (Schindler's List, Saving Private Ryan).

Frank W. Abagnale (Leonardo DiCaprio) a lucrat ca doctor, avocat şi copilot la o companie aviatică populară – toate înainte de a împlini 21 de ani. Maestru al înşelăciunilor, el a fost şi un foarte bun falsificator, reuşind să câştige milioane de dolari cu ajutorul unor cecuri false. Agentul FBI Carl Hanratty (Tom Hanks) şi-a stabilit drept prioritate să-l prindă pe Frank şi să-l aducă în faţa justiţiei, dar Frank se află întotdeauna cu un pas înaintea sa, silindu-l să-şi continue urmărirea.


Star Trek în întuneric PREMIERĂ
pe 23 aprilie, de la 19:15

Având propriile conturi de reglat, Căpitanul Kirk pornește o vânătoare de capete într-o zonă de război cu misiunea de a da de urma celui ce este sursa armelor de distrugere în masă. Pe măsură ce eroii noștri sunt propulsați pe tabla acestui epic joc de șah al vieții și al morții, dragostea va fi pusă la încercare, prieteniile se vor destrăma și va fi nevoie de sacrificii pentru protejarea singurei familii a lui Kirk: echipajul său.

Informații suplimentare

Cu: Chris Pine, Zachary Quinto.

Sursa: Viacom International Media Networks
Previous
Next Post »