Noutăți în luna aprilie 2017 la TLC - Zona de televiziune

Noutăți în luna aprilie 2017 la TLC


Pe cine te poți baza
din 1 aprilie, sâmbăta, de la 23:00

Ziua cea mare pentru Jinger și Jeremy se apropie cu repeziciune, iar Jinger și frații ei pornesc într-o aventură cu destinația Laredo, Texas, pentru redecorarea locuinței de burlac a lui Jeremy! Deși au opinii diferite, vor reuși să ia o decizie unanimă privind amenajările? Lucrurile devin și mai interesante atunci când, după săptămâni de planificare a nunții, e vremea pentru weekend-ul burlacului și al burlăciței, alături de prieteni și membri ai familiei. Între timp, Jess și Ben fac o ecografie și află sexul copilului nr. 2. În ziua nunții lui Jinger, emoțiile sunt la cote înalte, după luni de organizare, probe pentru rochie și câteva decorațiuni surpriză. Oare se va desfășura totul potrivit viziunii lui Jinger? Va fi primul sărut al cuplului pe măsura așteptărilor sau nu?


Transformare totală
din 5 aprilie, miercurea, de la 22:00

Acest serial revine pentru o nouă incursiune în viața celor care au pierdut sute de kilograme – presărată cu operații de bypass gastric, diete și antrenamente stricte – însă s-au trezit cu o grămadă de piele în exces. Îi putem urmări pe aceștia participând la operații chirurgicale în timpul cărora se îndepărtează până la 25 de kg de piele în exces. În acest sezon, Dr. Nowzaradan și alți medici de top consultă pacienți precum Brenda, care a slăbit peste 100 de kg și se confruntă acum cu această problemă. Și soțul ei a pierdut foarte mult în greutate, însă problemele corporale din prezent au adus cuplul în pragul divorțului. Modelul Calisto a trebuit să rămână la pat timp de șase ani din cauza unei intoxicații cu pesticide și, astfel, a ajuns la o greutate de peste 180 de kg. După o intervenție chirurgicală, aceasta a slăbit peste 100 de kg, însă a rămas cu mai multe straturi de piele în exces. Visul ei este să încapă în  rochia de mireasă, fără să se vadă prin aceasta articolele de îmbrăcăminte de compresie pe care le folosește. Pentru unii dintre pacienți, pierderea în greutate este marcată de evenimente grave. În cele din urmă, rezultatele sunt uimitoare și pacienții obțin un nou corp și o șansă la o nouă viață.


Pooh îți sare-n ajutor!
din 7 aprilie, vinerea, de la 22:00

Cu peste 25 de milioane de vizualizări, Veronica „Pooh” Nash-Poleate și-a consolidat poziția în istoria viralității prin videoclipurile sale unice cu iz rustic și o doză sănătoasă de realism. Postările pe Facebook săptămânale ale lui Pooh ne prezintă opiniile ei amuzante despre orice, de la manierele la baie la adolescenți cu probleme de comportament. Cu diplome în psihologie și educație, Pooh este un expert neașteptat, însă calificat, ce poate oferi sfaturi în calitate de profesionist și pe care, din fericire, adoră să le împărtășească. Îi plac interacțiunile online cu „congregația” sa, dar a decis că e vremea să iasă din acest mediu și să își întâlnească „pacienții” personal. Acest serial ne-o prezintă pe Veronica începându-și cruciada bunului simț și propovăduindu-și filozofia. Înarmată cu experiența sa de consilier și mamă și un simț al umorului cu accente de impertinență, Veronica începe să facă vizite la domiciliu – oferind sfaturi și multă, multă dragoste.


Monştrii din corpul uman
din 26 aprilie, miercurea, de la 23:00

Acest documentar revine pentru a ne prezenta poveștile reale și șocante ale celor care trăiesc cu paraziți în corpul lor, cu ajutorul interviurilor cu persoane care au suferit infecții parazitice și al reconstituirilor dramatice ale acestor experiențe. Monștrii ne pândesc în cele mai neașteptate locuri; atunci când un copil se îmbolnăvește subit și misterios în Atlanta, Georgia, doctorii nu pot explica de ce starea acestuia se înrăutățește atât de rapid – poate fi responsabil un parazit invizibil? În suburbiile din Chicago o mamă casnică are dureri de ochi atât de mari încât nu se poate ocupa de copii. Vor reuși doctorii să identifice și să elimine parazitul înainte ca acesta să producă pagube pe termen lung?
Previous
Next Post »