Noutăți în luna aprilie 2017 la ID Xtra - Zona de televiziune

Noutăți în luna aprilie 2017 la ID Xtra


Cel mai cumplit coșmar al tău
din 29 aprilie, sâmbăta, de la 22:00

Ce se întâmplă când un vis rău devine un coşmar trăit aievea? Poveşti înfiorătoare, imagini captivante şi interviuri încărcate de tensiune alcătuiesc acest program, revenind cu noi cazuri unice, pline de suspans, care vor ţine publicul cu sufletul la gură până în ultima clipă. Urmăriţi aşadar cazuri de crimă reale, thriller-uri adevărate, filmate cu ajutorul tehnicilor clasice ale filmelor de groază, care ating superlativul în materie de sinistru şi obsedant. În acest nou sezon, studenta Gina Tenney e încântatăcă s-a mutat singură... până când descoperă că e urmărită de o persoană a cărei identitate e şocantă. Pentru tânăra mamă Tennyson Jacobson, sărbătoarea de Ziua Mamei se întrerupe brusc când trebuie să se lupte cu un intrus violent, care încearcă să intre în casa ei. Mai mult, tânăra se teme că intrusul se va întoarce cât de curând.


Crime în familie
din 23 aprilie, duminica, de la ora 22:50

Oare comportamentul de psihopat este ereditar? E posibil ca natura să producă un monstru înnăscut sau un suflet sadic se modelează altfel? Programul revine cu noi mistere şi crime din viaţa reală, prezentând cazuri înfiorătoare, care dovedesc de fiecare dată că „sângele apă nu se face”. În noul sezon, o rivalitate amară între fraţi o ia razna, veninul vrajbei lor contaminând şi generaţia următoare. Furtuna se încheie cu vărsare de sânge, dar oare cine va ceda, în final? În plus, viaţa la care visau un optometrist, soţia şi frumoasele lui fiice se transformă într-un coşmar când alţii demonstrează până unde sunt dispuşi să meargă ca să pună mâna pe tot ce le place. Secrete, trădări şi amăgire... Toate joacă un rol în aceste cazuri fascinante, prezentate în seria care continuă să exploreze probleme legate de genetică şi ereditate versus educaţie, atunci când este vorba despre tot ce e mai rău.


Dosarul crimei
din 13 aprilie, joia, de la 22:50

Programul dezvăluie poveşti cumplite, îngropate în „Dosarul crimei” şi înregistrate din prima clipă când o omucidere este raportată la poliţie. După ce e întocmit, acest dosar prezintă fiecare faţetă a anchetei, în fiecare caz, de la fotografiile făcute la locul crimei, însoţite de note şi observaţii, până la rapoartele criminaliştilor, declaraţiile martorilor şi profilurile psihologice ale suspecţilor. Dosarul se completează cu noi informaţii până când este arestat primul suspect, care e apoi urmărit pe parcursul procesului şi până la formularea sentinţei. În acest sezon, investigatorul-şef răsfoieşte dosarul, dezvăluind misterele unor cazuri mai vechi şi explicând cum a fost rezolvat fiecare. Printre cazurile anchetate se numără cel al unei tinere soţii şi mame: iniţial e dată dispărută, ulterior i se găseşte cadavrul, însă detectivii vor avea nevoie de 30 de ani ca să descopere identitatea ucigaşului ei. Într-un alt caz, un poliţist e găsit mort la marginea drumului, după ce urmărise un vehicul suspect, iar un veteran al acestor investigaţii, ieşit la pensie, e rechemat în activitate ca să ducă ancheta la bun sfârşit.
Previous
Next Post »