Noutăți în luna aprilie 2017 la Filmcafe - Zona de televiziune

Noutăți în luna aprilie 2017 la Filmcafe


Bitten (sezonul al treilea)
miercurea, de la 22:00

Ultimul episod: 12 aprilie.

Atunci când a plecat din Stonehaven - „de data asta pentru totdeauna” - Elena Michaels a crezut că a lăsat în urmă lumea supranaturalului. Până în noaptea în care a primit un telefon misterios de la conducătorul haitei, care i-a cerut să se întoarcă. Așa că este pe drumul de întoarcere, departe de viața ei normală de fotograf din Toronto și înapoi în lumea vârcolacilor, cu multe ei reguli despre protejarea haitei și cu bărbatul pe care încearcă de mulți ani să îl uite. Și, ca și cum lucrurile nu erau destul de grave, se mai întâmplă și că Elena este singura femeie vârcolac în viață.


Dominion (sezonul întâi)
miercurea, de la 22:45
sezonul al doilea din 12 aprilie

Mafia din Chicago a hotărât să-l execute pe avocatul apărării Mitch McDeere drept răzbunare pentru că a distrus în urmă cu zece ani un cabinet de avocați profitabil, operat de mafie în Memphis. Urmărește aventura periculoasă a unui tânăr soldat care descoperă că este salvatorul umanității.

Cu: Roxanne McKee, Christopher Egan, Tom Wisdom.


The Firm (sezonul întâi)
vinerea, de la 21:00

Mafia din Chicago a hotărât să-l execute pe avocatul apărării Mitch McDeere drept răzbunare pentru că a distrus în urmă cu zece ani un cabinet de avocați profitabil, operat de mafie în Memphis.

Cu: Josh Lucas, Callum Keith Rennie, Molly Parker.


Witches of East End (sezonul întâi)
din 19 aprilie, miercurea, de la 22:00

Aventurile unei mame împreună cu cele două fiice adulte, care sunt ambele, fără să știe, următoarea generație de vrăjitoare din familie și duc o viață modernă, aparent liniștită și fără evenimente la malul mării, în Long Island, în orașul izolat North Hampton. Atunci când una dintre fiice se logodește cu un nou-venit bogat, o serie de evenimente o obligă pe mama ei să le mărturisească fiicelor că sunt, de fapt, vrăjitoare puternice și nemuritoare.

Cu: Julia Ormond, Jenna Dewan Tatum, Rachel Boston.

Filmul săptămânii
sâmbăta, de la 22:00

8 aprilie: Tears of the Sun (2003)
15 aprilie: The Patriot (2000)
22 aprilie: 21 (2008)
29 aprilie: Hellboy (2004)

Sursa: AMC Networks International
Previous
Next Post »