Noutăți în luna aprilie 2017 la E! - Zona de televiziune

Noutăți în luna aprilie 2017 la E!


Botched (sezonul 3B)
din 28 aprilie, vinerea, de la 22:00

Celebrii medici chirurgi plasticieni Terry Dubrow și Paul Nassif continuă eforturile lor de a repara ceea ce părea imposibil de reparat, în sezonul 3B al seriei Botched, care are premiera în luna aprilie la E!. În noile episoade, medicii își duc la îndeplinire și alte misiuni de corectare a coșmarurilor estetice suferite de pacienții care au trecut prin operații cu urmări dezastruoase. Vom urmări cazul unei femei care vrea să își modifice posteriorul și pe cel al unei artiste care își dorește un corp cât mai amuzant.


Keeping Up with the Kardashians (sezonul al treisprezecelea)
continuă duminica, de la 21:00

Urmăriți E! pentru a afla ce se întâmplă în noile episoade din sezonul 13 al seriei de succes Keeping Up with the Kardashians, care continuă în aprilie la E!. Urmăriți, și luna aceasta, noile evenimente din viața celebrei familii din America și pătrundeți în universul privat al lui Kim Kardashian și al surorilor și fratelui acesteia. Dramă, glamour, hohote de râs și lacrimi - toate acestea fac parte din viața familiei Kardashian, pe măsură ce membrii săi înfruntă succesele și tragediile destinului în stilul lor inconfundabil, sprijinindu-se la bine și la greu.


So Cosmo
continuă vinerea, de la 21:00, până la 14 aprilie

Pătrundeți în redacția uneia dintre cele mai cunoscute reviste glossy pentru femei din lume: Cosmopolitan! Jurnaliștii și colaboratorii acestora află întotdeauna ce se poartă și ce nu. Sunt experți în tendințe, trucuri din modă și bârfe despre vedete. Conduși de formidabila și distinsa Joanna Coles, în funcția de redactor șef, care le testează mereu limitele, membrii redacției Cosmopolitan se străduiesc permanent să găsească echilibrul între viața profesională și cea personală.


Maraton Keeping Up with the Kardashians
pe 16 aprilie, de la 11:00

E! vă oferă o zi întreagă în compania spiritului Kardashian, printr-un maraton al sezoanelor 12 și 13 ale celebrei serii Keeping Up with the Kardashians. Vom avea șansa să revedem momente importante din viața familiei, precum perioada în care Kim se confrunta cu problemele dintre Kris și Caitlyn sau gândurile surorilor în legătură cu viitorul magazinelor DASH. Vom avea parte, de asemenea, de clipe dramatice, jurăminte, confesiuni despre relații, petreceri aniversare extravagante și multe alte momente emoționante, într-un maraton așteptat cu nerăbdare de fanii familiei Kardashian.
Previous
Next Post »