Noutăți în luna aprilie 2017 la AXN - Zona de televiziune

Noutăți în luna aprilie 2017 la AXN


Unde dai și unde crapă SERIAL NOU
din 18 aprilie, de la 22:55

Serialul „Unde dai și unde crapă” este inspirat de filmul cult omonim, lansat în 2000, ce spune povestea unui grup de tineri pungași. După atacul asupra unui camion plin cu aur, grupul este implicat într-o serie de evenimente neașteptate. De-acum încolo, tinerii intră în liga mare a crimei organizate, unde gangsterii internaționali fac lege. Trebuie să învețe rapid să facă față provocărilor: o Londra tot mai nesigură, polițiști omniprezenți, luptători aprigi ring și infractori locali periculoși.

Informații suplimentare

Cu: Rupert Grint, Luke Pasqualino, Lucien Laviscount, Dougray Scott.


Minți criminale (sezonul al doisprezecelea)
din 17 aprilie, de la 21:00

Când echipa BAU descoperă cadavrul secționat al unui bărbat în Arizona, suspiciunile despre prezența în zonă a unui criminal în serie care tocmai evadase încep să se adeverească. Alături de noul coleg –  Luke Alvez (Adam Rodriguez), care se face repede remarcat în departament, echipa își dă seama că sunt în mijlocul unui joc de-a șoarecele și pisica.

Informații suplimentare

Cu: Matthew Gray Gubler, Thomas Gibson, Joe Mantegna.

Seria de filme Pirații din Caraibe


Pirații din Caraibe: Blestemul Perlei Negre
pe 1 aprilie, de la 21:00

Fermecătorul și nesupusul Căpitan Jack Sparrow duce o viață idilică de pirat, doar până când un vechi inamic, Căpitanul Barbossa, îi fură corabia, Perla Neagră, atacând orașul Port Royal și răpind-o pe fiica guvernatorului. Prietenul din copilărie al frumoasei Elizabeth își unește eforturile cu Jack Sparrow pentru a salva fata și corabia. Lupte cu spada, mult supans, umor și personajepe care vă veți bucura să le revedeți.


Pirații din Caraibe: Cufărul Omului Mort
pe 2 aprilie, de la 21:00

Tâlharul fermecător, Căpitanul Jack Sparrow, revine să își plătească datoriile, după ce și-a vândut sufletul legendarului Davy Jones. Frumoasa Elizabeth Swann, fiica guvernatorului și Will Turner, prietenul ei din copilărie, se învârt de data aceasta într-un vârtej de aventuri, din cauza eforturilor lui Jack de a supraviețui.


Pirații din Caraibe: La capătul lumii
pe 8 aprilie, de la 21:00

Chiar în momentul când prezența lui este mai necesară ca oricând, Căpitanul Jack Sparrow este prins într-o mare de nisip în Lumea de Dincolo. O alianță puțin instabilă, formată din fiica guvernatorului, prietenul ei și Căpitanul Barbossa pornește în căutarea lui. Căpitanul Jack încearcă, pentru ultima dată, să unească cei nouă Lorzi ai Piraților, pentru a păstra stilul de viață binecunoscut al piraților. Un film de aventură plin de acțiune și umor, scene mirifice și replici memorabile.


Pirații din Caraibe: Pe ape și mai tulburi
pe 9 aprilie, de la 21:00

Jack Sparrow și Căpitanul Barbossa pornesc în căutarea legendarei Fântâni a Tinereții, dar ei află că nu sunt singurii în căutarea acesteia. Când Căpitanul Jack o reîntâlnește pe Angelica, o femeie din trecutul său, habar n-are dacă între ei se reaprinde scânteia dragostei sau ea doar îl folosește pentru a găsi legendara Fântână a Tinereții.

Informații suplimentare

Cu: Johnny Depp, Geoffrey Rush, Orlando Bloom, Keira Knightley
Previous
Next Post »