Noutăți în luna aprilie 2017 la Animal Planet - Zona de televiziune

Noutăți în luna aprilie 2017 la Animal Planet


Apărătorii dreptății
din 8 aprilie, sâmbăta, de la 22:00

Programul revine pe urmele ofiţerilor din cadrul Programului de Apărare a Legii din Departamentul pentru Fond Piscicol şi Specii Sălbatice al Statului Washington. Aceşti oameni veghează la respectarea legii în zonele muntoase dure, pe drumuri lăturalnice, dar şi în regiunile de coastă, dens populate. În acest sezon, ofiţerii caută nişte pui de pumă rătăciţi, arestează un braconier care pescuia somon în Seattle şi se ocupă de un elan mort, găsit în pădure după ce fusese vânat ilegal. De la cazul unui vânător de raţe care avea deja cazier până la cel al unor pescari canadieni care prindeau ilegal crabi în apele teritoriale ale SUA, echipa continuă să-şi facă datoria, protejând animale şi oameni deopotrivă, aducându-i pe infractori în faţa legii. Pe apă şi pe uscat, aceşti ofiţeri neînfricaţi sunt gata oricând să-şi rişte viaţa pentru Mama Natură.


Spitalul pinguinior
din 25 aprilie, marțea, de la 21:05

O serie încântătoare despre activitatea echipei de la Spitalul pentru Păsări Marine SANCCOB din Cape Town, care se străduieşte să salveze pinguinii atât de preţioşi. Această echipă devotată, formată din veterinari şi voluntari, lucrează neobosită pentru a salva şi a trata aproximativ 1500 de pinguini africani în fiecare an şi e clar că în acest adăpost pentru cei mai zgomotoşi locuitori din provincia Western Cape nu există zile liniştite! Fiecare pasăre care intră pe uşă e un personaj cu totul deosebit şi fiecare are propria poveste, emoţionantă sau de-a dreptul sfâşietoare. Micul Slippy are doar câteva luni, însă e adus la spital după ce a fost mânjit de petrol. Va reuşi echipa să-l spele la timp pentru a-i salva viaţa? Crabby, cel mai morocănos pinguin din centru, se întâlneşte cu un nou-venit care reuşeşte să-i topească inima de gheaţă. Edgar, un pinguin cu un singur ochi, e disperat să-i facă pe plac frumoasei lui soţii, oferindu-i doar cele mai gustoase bucăţele din găleata cu peşte. De la lupta pentru salvarea unui puişor firav până la cura de slăbire strictă impusă unui pinguin mai dolofan, echipa spitalului are parte de acţiune non-stop alături de aceste păsări cu totul deosebite!


Sezonul şerpilor
din 3 aprilie, lunea, de la 16:30

Sezonul şerpilor continuă să ne dezvăluie noi informaţii despre cele mai alunecoase personaje din regatul animal. Ai un taipan în toaletă? Sau un piton în piscină? Prietena şerpilor e persoana la care trebuie să apelezi! În această serie, Julia Baker îi ajută pe australieni să scape de musafirii veninoşi care le intră nepoftiţi în casă. În programul Fraţi de mlaştină îi urmărim pe fraţii Robbie şi Stephen Keszey, care au cel mai mare adăpost pentru reptile din Florida, o fermă de creştere a şerpilor veninoşi şi o companie care vinde reptile exotice. Într-o altă serie, Veterinari în acţiune, echipa străbate Marea Britanie ca să viziteze persoane care au întrebări legate de sănătatea şi stilul de viaţă al animalelor lor de companie. Jamie Crawford ajunge La extreme, în cele mai dure regiuni şi climate ale lumii, explorând cele mai uimitoare forme de adaptare ale animalelor. În căutarea cobrei regale, herpetologul şi aventurierul Austin Stevens vizitează jungele îndepărtate din sudul Indiei, pe urmele celui mai mare şarpe veninos din lume, apoi tot el pleacă În căutarea uriaşului anaconda, în Amazon, unde vrea să prindă un exemplar sub apă şi să-l aducă pe uscat.


Ziua Mondială a Pinguinilor
din 25 aprilie, marțea, între 19:15-22:00

E timpul să ne bucurăm de o seară întreagă de programe dedicate pinguinilor, marcând Ziua Mondială a Protejării Pinguinilor, care contribuie la informarea publicului pe această temă. Pinguinii sunt nişte păsări adorabile, care nu pot să zboare şi al căror număr e în scădere, în mai multe zone ale lumii. Ziua Mondială a Pinguinilor începe în forţă cu premiera Spitalul pinguinilor – o serie plină de emoţie, care urmăreşte echipa devotată de la Spitalul pentru Păsări Marine SANCCOB din Cape Town, în lupta pentru salvarea acestor păsări preţioase. Programul Insule sălbatice se îndreaptă spre Insulele Falkland, capitala mondială a pinguinilor, ca să exploreze acest loc uimitor, cu peisajele sale splendide şi locuitorii atât de îndrăgiţi. Seria SOS Animalele ajunge în Cape Town, unde Simon face echipă cu Mariette, o specialistă în recuperarea animalelor sălbatice din Africa de Sud, ca să salveze nişte pinguini rămaşi blocaţi pe un şantier.
Previous
Next Post »