Noutăți în luna aprilie 2017 la AMC - Zona de televiziune

Noutăți în luna aprilie 2017 la AMC


Into the Badlands (sezonul al doilea)
lunea de la 05:00 (simulcast) / 22:00 (primetime)


În sezonul doi din „Into the Badlands”, Sunny și M.K. sunt despărțiți și izolați, întemnițați fiecare în locuri neverosimile. În vreme ce M.K. se luptă să-și controleze puterile, Sunny este hotărât să se întoarcă cu orice preț în Badlands pentru a-și găsi familia. Pe drum, Clipper și Colt sunt ajutați de aliați noi și misterioși, din motive deloc sincere. Între timp, Văduva continuă să își consolideze puterea asupra celorlalți Baroni, iar o amenințare întunecată și misterioasă se pregătește să se răzbune pe toți. Aliații sunt loviți, prietenii sunt trădați și, până la sfârșitul sezonului, viețile lui Sunny și M.K se vor schimba pentru totdeauna cu consecințe devastatoare.

Cu: Daniel Wu, Orla Brady, Sarah Bolger.

Better Call Saul (sezonul al treilea)
din 13 aprilie, joia, de la 22:00


Înainte de a fi Saul Goodman, era Jimmy McGill. Și dacă îi spui Jimmy, o să ai necazuri mari. Prequel-ul „Breaking Bad” îl urmărește pe Jimmy McGill, un avocat de duzină, pe măsură ce se transformă în avocatul certat cu etica al lui Walter White – Saul Goodman.

Maraton sezonul al doilea: 8 aprilie de la 22:00.


Cu: Bob Odenkirk, Jonathan Banks, Rhea Seehorn.Humans (sezonul al doilea)
joia, de la 22:00

Ultimul episod: 6 aprilie.

Carless, Tom Goodman-Hill, Ivanno Jeremiah Roboții umanoizi au devenit o parte integrantă a societății, servind și protejând ascultători populația umană. Dar ce se întâmplă atunci când primesc dreptul la propria conștiință și libertate? Sezonul doi din „Humans” explorează posibilitățile și limitele relațiilor dintre roboți și oameni și dacă numărul din ce în ce mai mare de roboți cu simțăminte merită aceleași drepturi ca oamenii.

Cu: Gemma Chan, Katherine Parkinson, Lucy.

Satisfaction (sezonul al doilea)
din 8 aprilie, sâmbăta, de la 21:00


Deși au o viață aparent ideală, Neil și Grace Truman constată că nu sunt satisfăcuți și se întreabă dacă merită să lupte pentru a-și salva căsătoria. Tentații romantice complică acest proces, deja dificil.

Cu: Matt Passmore, Stephanie Szostak, Blair Redford.


Bitten (sezonul întâi)
din 20 aprilie, în timpul săptămânii, de la 16:00


Carless, Tom Goodman-Hill, Ivanno Jeremiah Atunci când a plecat din Stonehaven - „de data asta pentru totdeauna” - Elena Michaels a crezut că a lăsat în urmă lumea supranaturalului. Până în noaptea în care a primit un telefon misterios de la conducătorul haitei, care i-a cerut să se întoarcă. Așa că este pe drumul de întoarcere, departe de viața ei normală de fotograf din Toronto și înapoi în lumea vârcolacilor, cu multe ei reguli despre protejarea haitei și cu bărbatul pe care încearcă de mulți ani să îl uite. Și, ca și cum lucrurile nu erau destul de grave, se mai întâmplă și că Elena este singura femeie vârcolac în viață.

Cu: Gemma Chan, Katherine Parkinson, Lucy.


Crusoe
în timpul săptămânii, între  3 și 20 aprilie, de la 16:00

Inspirat din romanul scris în 1719, filmul este descris ca o dramă istorică plină de acțiune, dar cu o viziune contemporană asupra relațiilor interrasiale și cu un erou care va semăna cu Angus MacGyver.

Cu: Sam Neill, Philip Winchester, Tongayi Chirisa.

Noaptea criminalilor în serie
duminica, de la 22:00


O seară obișnuită, singuri acasă, venind de la muncă mai târziu decât de obicei sau o plimbare în parc, într-o noapte caldă de vară? Ar putea fi doar o zi ca toate celelalte. Însă cineva pândește din întuneric...

2 aprilie: Scream 4 (2011)
9 aprilie: 8MM (1999)
16 aprilie: Hannibal Rising (2007)
23 aprilie: The Crimson Rivers (2001)
30 aprilie: The Crimson Rivers 2 (2004)

Sursa: AMC Networks International
Previous
Next Post »