Nou sezon „Profesioniştii” la TVR 1 - Zona de televiziune

Nou sezon „Profesioniştii” la TVR 1


Prima invitată a Eugeniei Vodă în noul sezon „Profesioniştii” este Loredana - la TVR 1 şi TVR+, sâmbătă, 18 martie, de la ora 23:00. 

Pentru telespectatorii care iubesc emisiunea Eugeniei Vodă şi care au trimis numeroase mesaje că aşteaptă noi ediţii „Profesioniştii”, avem o veste bună: premierele „Profesioniştii”, realizate de Eugenia Vodă, încep sâmbătă, 18 martie. Întâlnirile cu „Profesioniştii” sunt programate la TVR 1, dar şi online, pe TVR+, sâmbăta, de la ora 23:00.

Invitata Eugeniei Vodă la prima ediţie „Profesioniştii” a noului sezon va fi binecunoscuta Loredana: „Loredana are clasă, e de o naturaleţe cuceritoare, o figură cu totul specială”, spune realizatoarea Eugenia Vodă.

La rândul ei, Loredana declară despre acest interviu: „O întâlnire memorabilă, extrem de intensă şi de efervescentă! Eugenia Vodă are abilitatea extraordinară de a trece dincolo de straturile superficiale ale unui interviu banal, transformându-l într-o experienţă unică”. Experienţă pe care TVR 1 o propune telespectatorilor sâmbătă, 18 martie, de la ora 23.00.

Aflată în turneul naţional „Sentimente”, Loredana colindă în luna martie marile oraşe ale României (Craiova, Râmnicu Vâlcea, Piteşti, Braşov, Iaşi, Bacău, Constanţa, Galaţi, Buzău, Ploieşti, Cluj, Oradea şi Timişoara) pentru a aduce publicului din ţară producţia lansată de ea în toamnă la Bucureşti: un spectacol cu o desfăşurare impresionantă de forţe, nu mai puţin de 10 look-uri diferite ale artistei şi zeci de oameni implicaţi în producţie.

Despre „Profesioniştii”:

Unul dintre cele mai prestigioase programe ale TVR, distins cu numeroase premii, „Profesioniştii” se difuzează la TVR 1 din anul 2000. Realizatoarea Eugenia Vodă completează arhiva de aur a Televiziunii Române cu fiecare ediţie a emisiunii Profesioniştii, aceasta rămânând constantă în privinţa calităţii invitaţilor şi a calităţii produsului de televiziune.
Previous
Next Post »