Neslihan Atagül, actrița din serialul „Dragoste infinită” de la Kanal D, are doi „copii" - Zona de televiziune

Neslihan Atagül, actrița din serialul „Dragoste infinită” de la Kanal D, are doi „copii"


Actrița Neslihan Atagül, interpreta personajului feminin principal din „Dragoste infinită”, serialul care va fi difuzat din 20 martie, de luni până joi, de la ora 20:00, la Kanal D, este o iubitoare declarată a animalelor.

Neslihan are acasă doi câini – un doberman și un metis – pe care îi îngrijește ca pe niște copii. Actrița, care este căsătorita cu actorul Kadir Doğulu din luna iulie 2016, declară că nu este încă pregătită să devină mamă, dar până când va veni acel moment se mulțumește cu dragostea celor două patrupede.

„Mă bucur în fiecare zi de dragostea necondiționată a cățeilor noștri. Oricât aș fi de supărată, uneori, energia lor se transmite și la mine îmi face ziua mai bună! Nu-i înțeleg pe cei care nu iubesc animalele, pe cei care le ignoră dacă le văd suferind sau care le maltratează. Animalele au suflet, au emoții, ne pot dărui atât de mult!”, spune frumoasa Neslihan.

Pe Neslihan Atagul o veți putea urmări în serialul „Dragoste infinită” ce va avea premiera națională lunea viitoarea, la ora 20:00, la Kanal D. Actrița interpretează rolul lui Nihan, o tânără înstărită care face totul pentru a-și împlini dragostea. Partenerul ei din serial este interpretat de Burak Özçivit. Nihan și Kemal vor avea parte de foarte multe obstacole în calea iubirii lor. Nu ratați luni seara, de la ora 20:00, premiera serialului „Dragoste infinită”, la Kanal D!
Previous
Next Post »