Kanal D împlinește astăzi 10 ani! - Zona de televiziune

Kanal D împlinește astăzi 10 ani!


Kanal D împlinește astăzi 10 ani!

Kanal D împlinește astăzi 10 ani de când s-a lansat în România. De-a lungul anilor, stația s-a impus pe piață media autohtonă și în conștiință telespectatorilor că o televiziune generalistă, care a devenit trendsetter în materie de formate TV. Telespectatorii Kanal D regăsesc în emisiile postului o paletă largă de opțiuni: emisiuni de divertisment, reality show-uri, emisiuni de reportaje și de investigație, știri, filme, late night show și, nu în ultimul rând, serialele turcești. Kanal D se află astăzi în top trei televiziuni din România și a evoluat în cei 10 ani de la o cotă de piață de 1,8% până la 10,0% , la nivelul publicului Național (graficul de mai jos).  Creșterea a fost una spectaculoasă, de 443 de procente de la lansare până acum.

Mai mult, în anul 2016, Kanal D s-a plasat pe locul doi în Prime Time (20:00 – 24:00) în topul preferințelor telespectatorilor, cu o creștere de 26%, la nivelul publicului din întreagă țara,  și de 21% în mediul urban, comparativ cu anul precedent.

Succesul se datorează unei munci susținute de echipă, atenției îndreptate către preferințele publicului, strategiei de programe care a pus accent pe diferențiere și pe mixul de formate internaționale și producții proprii, investițiilor în tehnologie și infrastructura și dezvoltării diviziei online (kanald.ro, wowbiz.ro, stirilekanald.ro și kfetele.ro). În 2016, Kanal D a început să emită full HD pentru a oferi telespectatorilor săi o experiență vizuală impecabilă.

Vedetele Kanal D celebrează alături de telespectatori – „Meriți 10!”

Ziua Kanal D este sărbătorită astăzi de vedetele postului în toate emisiile, împreună cu telespectatorii, care vor avea parte de un maraton al bucuriei și al amintirilor din toți acești ani. Au fost pregătite surprize pentru fanii stației la „Teo Show”, „Te vreau lângă mine”, „Bravo, ai stil!”, „WOWBiz” și în Știri. Sărbătoarea va continua cu ediții speciale „Teo Show” și „WOWBiz” și în următoarele două zile, dar și în weekend, cu o ediție de colecție „Roata Norocului”.

Teo Trandafir, Simona Pătruleasa, Ilinca Vandici, Christian Sabbagh, Gabriela Cristea, Bursucu, Andreea Mantea, Mădălin Ionescu, Silvia Ioniță, Ilinca Obădescu, Ernest, Ana-Maria Barnoschi, Mihai Ghiță, Tavi Clonda, Raluca Bădulescu, Maurice Munteanu, Răzvan Ciobanu, Silvia Popescu sunt alături de publicul Kanal D și sărbătoresc întreaga luna martie sub sloganul dedicat telespectatorilor: „Meriți 10!”.

Prin intermediul campaniei „10 minute de celebritate”, telespectatorii Kanal D au avut ocazia să vină alături de vedetele lor preferate, în culisele show-urilor Kanal D. Momentele surprinse, la Kanal D, cu cei 10 câștigători ai campaniei, vor putea fi urmărite începând de astăzi edițiile speciale ale stației.
Tot astăzi se lansează și imnul creat special pentru sărbătorirea celor 10 ani de  Kanal D – „Meriți 10!”, piesa dedicată în primul rând telespectatorilor și partenerilor Kanal D, care au fost alături de echipa stației și au inspirat-o în activitatea și deciziile din toți acești ani.

Grafic evoluție Kanal D; sursa Kantar Media România


Previous
Next Post »