Iulia Albu, asaltată de copii chiar pe platoul emisiunii „Bravo, ai stil!” - Zona de televiziune

Iulia Albu, asaltată de copii chiar pe platoul emisiunii „Bravo, ai stil!”


Kanal D și-a deschis porțile pentru copiii care și-au manifestat interesul de a descoperi ce se întâmplă dincolo de micul ecran și de a-și întâlni vedetele preferate. Ieri, Iulia Albu, jurata de la „Bravo, ai stil!”, și Mihai Ghiță, prezentatorul emisiunii „Asta-i România!”, au fost ghizi pentru 40 de elevi. Vedetele i-au introdus pe micuți în tainele televiziunii, le-au prezentat platourile show-urilor TV și le-au satisfăcut curiozitățile.

Iulia Albu a fost asaltată de copii, sesiunea de autografe și de selfie-uri desfășurându-se chiar pe platoul emisiunii „Bravo, ai stil”. Purtând o vestimentație de gheișă, vedeta s-a arătat încântată de interesul manifestat de elevi și a fost surprinsă că ecourile „Bravo, ai stil!” au ajuns până la cei mai mici fani ai show-ului. Vedeta le-a „jurizat” pe fete cu mărinimie, în timp ce băieții s-au instalat confortabil pe scaunele concurentelor.

„Mi-a plăcut foarte mult întâlnirea cu micuții! Consider că este foarte important să fii iubit și să iubești copiii, a fost o plăcere eneromă să mă bucur de energia și de frumusețea lor”, a spus Iulia Albu.

În drumul lor prin studiourile Kanal D, Mihai Ghiță a făcut un popas cu micuții și în platoul emisiunii „Teo Show”. În scurta pauză publicitară între filmări, Teo și Bursucu au răspuns la foc continuu întrebărilor venite din partea copiilor și s-au fotografiat alături de aceștia.

Programul „Școala Altfel” continuă în această săptămână, zeci de copii fiind așteptați la studiourile Kanal D, unde vedetele lor preferate îi vor întâmpina, le vor desluși tainele televiziunii și îi vor îndruma pe cei care vor să îmbrățișeze o carieră în acest domeniu.

Sursa: Kanal D
Previous
Next Post »