„Into the Badlands” - sezonul al doilea, în martie la AMC - Zona de televiziune

„Into the Badlands” - sezonul al doilea, în martie la AMC

AMC difuzează al doilea sezon din Into the Badlands din 20 martie de la ora 22:00. Serialul de arte marțiale al AMC, Into the Badlands revine pe micul ecran cu cel de-al doilea sezon. Premiera celui de-al doilea sezon va avea loc simultan cu difuzarea din SUA, la ora 4:00, apoi se va redifuza pe AMC România la ora 22:00.

Fanii serialului vor avea parte cu două zile înainte de premieră de un maraton „Into the Badlands”, primul sezon, pe 18 martie de la ora 22:00.


Peste timp, o societate feudală apare în ceea ce era cândva Midwest american, unde cei mai putenici şi brutali se ridică prin forţă şi bogăţie pe spatele multora. Acestă zonă este cunoscută sub numele de Badlands şi este împărţită între şapte rivali Baroni. Aceşti bărbaţi şi femei controlează resursele necesare traiului zilnic. Fiecare Baron îşi întăreşte domnia de fier cu ajutorul armatelor loiale de asasini antrenaţi, cunoscuţi ca şi Clippers. Clipperii îşi încep educaţia riguroasă de arte marţiale de mici copii, când sunt cunoscuţi ca şi Colts. Fiecare Colt este selectat şi instruit de către un senior Clipper, ce urmăreşte antrenamentul tânărului. Clipperii se bucură de statutul şi confortul la care populaţia normală doar visează şi sunt dispuşi să îşi sacrifice viaţa în serviciul baronilor lor.

Puţini Clipperi ajung să îşi serbeze a 30-a aniversare, dar Sunny (Daniel Wu) nu este un Clipper obişnuit. El era un orfan muritor de foame când a ajuns la Ford, un teritoriu compus ce aparţine baronului Quinn (Marton Csokas). Tânărul Sunny şi-a demonstrat competenţele letale în artele marţiale, prima crimă pe care a comis-o fiind la vârsta de nouă ani. Precum Clipper, Sunny a crescut rapid în ierarhie devenind şeful Clipperilor lui Quinn cât şi consilierul său de încredere. El a curmat peste 400 de vieţi şi are o meritată reputaţie de asasin fără milă.

Timp de zeci de ani, Quinn a fost incontestabil cel mai puternic Baron din Badlands. Nimeni din cei care l-au contestat nu au trăit să povestească. Dar apare o suspiciune cum că el ar deveni vulnerabil. Cel mai nou Baron al teritoriului Widow (Emily Beecham), a început atacuri asupra transporturilor lui Quinn şi îi testează apetitul de luptă.

Unul dintre aceste atacuri îl conduce pe Sunny către M.K. (Aramis Knight), un adolescent ce a supravieţuit dintr-o ambuscadă mortală asupra unui transport de sclavi către Ford. Sunny ajunge să înţeleagă că tânărul ascunde un secret întunecat şi că acesta are o recompensă solidă pusă pe capul său. În timp ce Widow îşi duce campania împotriva lui Quinn, destinelele stoinicului asasin şi a tânărului impetuos se împletesc. Sunny îl alege pe M.K. pentru a fi al său Colt, o decizie ce le va afecta viaţa amândurora. În evoluţia relaţiei lor ca profesor-elev, fiecare va descoperi adevăratul scop; împreună ei pornesc spre o odisee ce ar putea face diferenţa între haos şi iluminare pentru toată lumea din Badlands.

PROMO


Previous
Next Post »