Haluk Kurçer, președintele Kanal D, premiat la gala News.ro pentru leadership și management performant - Zona de televiziune

Haluk Kurçer, președintele Kanal D, premiat la gala News.ro pentru leadership și management performant


Haluk Kurçer, președintele Kanal D, a fost premiat în cadrul galei News.ro pentru Leadership și Management performant în cei 10 ani de la lansarea Kanal D. Stația a avut o creștere constantă și semnificativă pe piața media autohtonă, astfel încât la un deceniu de la lansare, împlinit pe 1 martie, Kanal D se află în top trei televiziuni din România. Mai mult, în anul 2016, stația s-a clasat pe locul al doilea în topul audiențelor pe segmentele de public All Urban și Național, cu o creștere a cotei de piață de peste 20% față de anul precedent.

Acest premiu mă onorează și îmi doresc să îl dedic echipei Kanal D fără de care nu am fi ajuns atât de departe. Sunt oameni care nu se văd și care au generat succesul Kanal D. Le mulțumesc lor pentru munca depusă, pentru loialitate, încredere și dedicare, le mulțumesc partenerilor noștri și publicului care ne provoacă să fim tot mai buni de la o zi la alta”, a spus Haluk Kurçer, președintele Kanal D.

În cadrul galei ce a marcat un an de la lansarea agenției de presă News.ro, au fost premiate personalități ale anului, oameni care ne inspiră prin exemplul personal și prin deciziile lor, reprezentând modele pentru societate. Printre premianți s-au numărat echipa feminină de spadă a României, echipa de investigații GSP, Mihaela Bălgrădean, medicul care a coordonat echipa ce a salvat copiii cu sindrom hemolitic uremic, sublocotenentul Florin Oprea, rănit în Afganistan, care a impresionat prin dorința de a se întoarce în teatrul de operațiuni, alături de camarazii săi. De ademenea, Ada Solomon a ridicat „Premiul pentru Diplomație prin cinematografie”, iar Victor Rebengiuc a fost premiat pentru „Talent și verticalitate”.

Sursa: Kanal D
Previous
Next Post »