Gérard Depardieu, pasionat de film și de artă culinară! - Zona de televiziune

Gérard Depardieu, pasionat de film și de artă culinară!

Începând cu 4 aprilie, TV Paprika are un invitat special! Zilnic, de la ora 23:00, îl vom putea urmări pe marele actor francez, Gérard Depardieu, în turneul său culinar prin Europa. Astfel, împreună cu bunul său prieten, maestrul bucătar Laurent Audiot, protagonistul celor 10 episoade ale emisiunii „Bon apétit!”, Gérard Depardieu, ne va deschide pofta de a călători și să descoperim locuri și noi specialități culinare.


Periplu culinar cu Gérard Depardieu
din 4 Aprilie, de luni până vineri, de la 23:00 / reluare ziua următoare, de la 19:00

Gérard Depardieu este unul dintre cei mai mari actori francezi, pentru care dragostea de artă culinară a fost prezentă în toată viaţa sa, precum pasiunea pentru film. Însoţiţi-l în turneul său, în care cercetează specialităţile locale, identitatea şi istoria, în numeroase regiuni europene de la Bavaria şi până în Bretania.

Gérard Depardieu îi invită pe spectatori să-l urmeze prin Europa, într-o misiune culinară grandioasă, ca să descopere, printre altele, cele mai proaspete stridii, cel mai bun caşcaval maturat, în timp ce degustă somon sălbatic, carne de vită fragedă, vin de la producători şi alte specialităţi. Însoţitorul lui în călătorie este maestrul bucătar Laurent Audiot, cu care a împărtăşit numeroase experienţe culinare în cei 20 de ani de prietenie. Iar acum, cei doi pornesc la drum în speranţa unor noi aventuri.

Sursa: AMC Networks International - Central Europe
Previous
Next Post »