Exclusiv la E!: Kim Kardashian face dezvăluiri despre atacul terifiant de la Paris - Zona de televiziune

Exclusiv la E!: Kim Kardashian face dezvăluiri despre atacul terifiant de la Paris


Kim Kardashian dă toate detaliile despre îngrozitorul atac pe care l-a suferit la Paris, în episodul de duminică, 26 martie, de la ora 21:00, al emisiunii „Keeping Up with the Kardashians”, difuzat de televiziunea E!

În promo-ul pentru acest episod, Kim discută cu surorile ei, Khloé Kardashian şi Kourtney Kardashian, povestindu-le pas cu pas experienţa terifiantă.Ea le spune că era întinsă în pat, se gândea să se ridice şi să se spele pe faţă, când a început să aţipească. Atunci a auzit „zgomote pe scări” şi s-a gândit că sunt Kourtney şi asistenta ei, Stephanie, care se întorc de la club. Kim a început să le strige, dar nu i-a răspuns nimeni, iar „inima a început să-i bată foarte repede”.

Vedeta le povesteşte surorilor ei că uşa era uşor deschisă şi astfel a putut vedea „doi bărbaţi care îl imobilizau pe un al treilea”, cei doi purtând uniforme de poliţişti. „Aşa că am coborât din pat, mi-am luat telefonul şi mi-am dat seama că nu ştiu să sun la 911 în altă ţară”, spune Kim, explicând că a încercat să îşi sune bodyguard-ul, Pascal, care era în oraş, cu Kourtney. Dar în acea clipă unul dintre bărbaţi a intrat în cameră şi i-a smuls telefonul.

Tipul a intrat, mi-a smuls telefonul, m-a aruncat pe pat şi m-am gândit «Până aici mi-a fost»”, povesteşte Kim.

Kim şi-a dat apoi seama că bărbatul imobilizat afară era concierge-ul hotelului, care era încătuşat şi avea în mână cheia de la camera ei. „După aceea, când am vorbit cu el, mi-a povestit că l-au întrebat «Unde e soţia rapperului? Dă-ne drumul în camera ei»”, dezvăluie Kim, explicând că hoţii o căutau pe soţia lui Kanye West.

Urmăriţi clipul „Keeping Up with the Kardashians” de mai jos, pentru a vedea experienţa terifiantă şi a înţelege cum a ajuns concierge-ul să-i traducă victimei cerinţele hoţilor: http://www.eonline.com/shows/kardashians/news/835707/kim-kardashian-gives-terrifying-moment-by-moment-recap-of-paris-attack-reveals-she-was-thrown-on-bed-thought-this-is-it.

Nu ratați episodul dramatic dinKeeping Up with the Kardashians, duminică, 26 martie, la ora 21:00, numai la E!
Previous
Next Post »