Dreptul la ADEVĂR. 5 ani de DIGI 24 - Zona de televiziune

Dreptul la ADEVĂR. 5 ani de DIGI 24


DIGI 24 împlinește 5 ani de la prima emisie. 24 de ore din 24. 5 ani din 5. De 5 ani românii au învăţat că o ştire nu există dacă nu este la DIGI 24. De cinci ani căutăm adevărul pentru că vrem să îl găsim şi să îl arătăm telespectatori. Au fost clipe pe care le-am împărtășit și momente care nu se pot uita ușor, dar în toată această perioadă DIGI 24 a arătat ADEVĂRUL din ştiri. Din vâltoarea de informaţii care vin de la radiouri, televiziuni, reţele sociale, prieteni, oricine simte nevoia să ştie ce este ADEVĂR sau nu. Are nevoie de o voce clară, care nu ţine cu nimeni.

Adevărul este ceea ce rezistă la testul realității.” Așa spunea Einstein acum mai bine de 130 de ani, așa spunem și noi astăzi, în 2017. DIGI 24 este mereu acolo unde ai nevoie să fie, unde se joacă soarta lumii şi se scrie istoria în direct, acolo unde vei putea surprinde ADEVĂRUL din știri.

Astăzi, de ziua DIGI 24, vom arăta lumea întreagă într-un singur jurnal de știri. Astăzi vei afla, din oră-n oră, știri de la reporterii DIGI 24 din toată țara, mereu altele, mereu noi. Un jurnal de știri cât o zi întreagă! Descoperă România adevărată! Descoperă lumea adevarată! Astăzi vă confirmăm: Aveți DREPTUL LA ADEVĂR, DREPTUL DIGI 24!


Previous
Next Post »