„Dragoste infinită”, de luni până vineri, de la ora 20:00 - Zona de televiziune

„Dragoste infinită”, de luni până vineri, de la ora 20:00


Începând de astăzi, telespectatorii Kanal D se vor bucura de serialul „Dragoste infinită” în fiecare seară, de luni până vineri, de la ora 20:00. Serile de vineri vor deveni un adevărat maraton al superproducțiilor turcești, pentru că de la ora 23:00, imediat dupa „Dragoste infinită”, se va difuza „Furtună pe Bosfor”.

Cel mai așteptat serial al primăverii, „Dragoste infinită”, a cucerit deja publicul din România, serialul clasând stația, încă de la difuzarea primelor episoade, în topul audiențelor. Producția a ajuns la sufletul românilor prin puterea intrigii, prospețimea și talentul actorilor, prin poveștile de viață în care se regăsesc mulți dintre telespectatori.

„Dragoste infinită” spune povestea lui Kemal și Nihan, doi tineri care fac parte din lumi diferite și care se luptă pentru iubirea lor, cu prejudecățile celor din jur, dar și cu ei înșiși. Dragostea lor va fi pusă la grea încercare, iar tinerii vor trebui să depășească nenumărate obstacole ce stau în calea fericirii lor.

Carismaticii actori Burak Özçivit și Neslihan Atagül dau viață celor doi eroi care trăiesc această poveste de dragoste ieșită din comun.
Previous
Next Post »