Diseară, două noi seriale la TV. Premieră: urmărește diseară „Negociatorii” și „Spionul cibernetic”, pe AXN, de la 21:00 și de la 22:00 - Zona de televiziune

Diseară, două noi seriale la TV. Premieră: urmărește diseară „Negociatorii” și „Spionul cibernetic”, pe AXN, de la 21:00 și de la 22:00


O primăvară mai intensă, din această seară. AXN difuzează diseară primele episoade ale noilor seriale „Negociatorii” și „Spionul cibernetic”.

Urmăriți trailer-ul pentru cele două seriale aiciSerialul procedural „Negociatorii” este inspirat de o poveste reală, a lumii celor mai buni negociatori. Într-un univers în care anual se duc mai mult de 30.000 negocieri private, există o mare cerere pentru experții care pot soluționa cazuri dificile de răpiri și răscumpărări. Dar numai cei cu adevărat talentați se diferențiază.

Urmăriți aici trailer-ul noului serialSerialul hollywoodian cu tematică tehnologică „Spionul cibernetic” relatează aventurile unui agent high-tech, ale cărui abilități sunt îmbunătățite de existența unui microchip implantant în creier. Cu ajutorul acestuia, agentul are acces la informații super-secrete, iar o agenție guvernamentală de elită are grijă să se folosească de acestea în misiunile lor speciale.

Aflați mai multe informații despre serial aici: http://www.axn.ro/programe/spionul-cibernetic.
Previous
Next Post »