Cristina Cioran și Vali Vijelie vin la Kanal D! - Zona de televiziune

Cristina Cioran și Vali Vijelie vin la Kanal D!


Cristina Cioran și Vali Vijelie fac echipă în această duminică, în emisiunea concurs „Roata Norocului”, difuzată la ora 20:00, la Kanal D! Impresionați de cazul social adus în atenție echipei emisiunii, vedetele joacă în favoarea unor copii fără posibilități financiare, Alexandru-Alberto, Andrei-Mario, Larisa și Ionuț.

Cristina Cioran și Vali Vijelie duc distracția la un alt nivel în acest weekend, la Kanal D! Puși pe glume, aceștia vor încerca să dea soluția puzzle-ului și să își adjudece cât mai multe premii.

Pedepsele hazlii și inedite, la care vor fi supuși concurenții acestei ediții „Roata Norocului”, vor stârni hohote de râs în rândul audienței. Vizibil emoționată, Cristina se consultă de fiecare dată cu Vali Vijelie, pentru fiecare consoană pe care o oferă prezentatorului pentru a completa puzzle-ul.

„Cine nu știe să piardă, nu câștigă niciodată! Dar noi știm să pierdem și câștigăm oriunde mergem”, o încurajează Vali Vijelie pe Cristina Cioran înainte de a da soluția de pe panou.

Nu ratați o ediție incendiară a emisiunii „Roata Norocului”, difuzată duminică, 26 martie, la ora 20:00, numai la Kanal D!
Previous
Next Post »