Connect-R și Nadir își încearcă norocul la Kanal D! - Zona de televiziune

Connect-R și Nadir își încearcă norocul la Kanal D!


Duminică, 12 martie, de la ora 20:00, telespectatorii sunt invitați la o nouă ediție a show-ului concurs „Roata Norocului”, difuzată la Kanal D! Nadir și Connect-R sunt artiștii ce vor învârti roata pentru Andrei, un copil de 12 ani, a cărui copilarie este umbrită de problemele financiare cu care se confruntă familia lui. Băiatul face parte din cadrul Școlii Sociale Sportive, un proiect dezvoltat în România de Asociația FDP - Protagoniști în educație în parteneriat cu Fundația Real Madrid.

Artiștii vor sparge gheața la proba pedepselor, una dintre acestea constând în faptul că Nadir și Connect-R trebuie să joace twister împreună cu două tinere din public. Întregul moment stârnește hohote de râs în platoul emisiunii.

Distracția atinge cote alarmante când, pentru a pune mâna pe cât mai multe premii puse la bătaie, artiștii trebuie să execute o altă pedeapsă impusă de prezentatorii show-ului. Nimic nu le va sta în cale celor doi cântăreți, aceștia dau totul pentru a aduce bucurie pe chipul lui Andrei.

Norocul este de partea concurenților întrucat, după prima rundă, după ce dau soluția puzzle-ului, o treime din mașină este deja în mâinile lor.

Nu ratați o ediție spectaculoasă a emisiunii „Roata Norocului”, difuzată duminica aceasta, la ora 20:00, numai la Kanal D!
Previous
Next Post »