Competiție dură în gala de sâmbătă a show-ului „Bravo, ai stil!” - Zona de televiziune

Competiție dură în gala de sâmbătă a show-ului „Bravo, ai stil!”


Mâine seară, în  gala eliminatorie a show-ului „Bravo, ai stil!”, difuzată la ora 20:00, la Kanal D, o nouă provocare este lansată concurentelor ce aspiră la statutul de „Cea mai stilată femeie din România”. Tema propusă în gala de sâmbătă seara este... la alegere. Dacă unele își vor păstra tematica pe care și-au ales-o la început, altele au schimbat-o radical, spre surprinderea tuturor.

Pe lângă cele cinci concurente care au pregătit telespectatorilor o seară magică, alte șapte vor da mâine seară bătălia finală pentru statutul de concurentă cu drepturi depline în competiția „Bravo, ai stil!”.

Douăsprezece fete se vor duela, așadar, în apariții vestimentare și în momentele puse în scenă, gândite chiar de ele, astfel încât tensiunea crește de la o ediție la alta.

Fiecare dintre concurente a încercat să își pună amprenta și să dovedească că are stil și atitudine, impunându-se cu ținute spectaculoase, extravagante și cu povești care să îi susțină total vestimentația. Nu vor lipsi nici atacurile între fete, analiza ținutelor făcându-se până la cel mai mic detaliu.

Ce vor spune veteranele acestei competiții, care sunt fetele care vor reuși să se ridice la nivelul așteptărilor juraților și cine vor fi eliminatele serii veți putea afla în gala „Bravo, ai stil!”, difuzată sâmbătă seara, la ora 20:00, numai la Kanal D!
Previous
Next Post »