CBS Reality aduce din 13 martie noi „vecini de coșmar"! - Zona de televiziune

CBS Reality aduce din 13 martie noi „vecini de coșmar"!

Nu avem posibilitatea să ne alegem mereu vecinii. Printre ei pot fi hoți, tâlhari, escroci, criminali cu un comportament antisocial. Nu sunt puține situațiile în care conflictele între vecini pot scăpa de sub control, fiind generate lupte disperate sau ajungându-se la soluții dramatice. Muzica dată la maxim, bătutul unui cui în perete la o oră nepotrivită sunt doar două exemple ce pot strica armonia și buna-vecinătate.

Sezonul al cincilea al serialului „Vecini de coșmar” pătrunde în câteva case și ne prezintă latura întunecată a existenței umane, atunci când locuiești lângă un vecin de coșmar.


Vecini de coșmar (sezonul al cincilea)
din 13 martie, de luni până vineri de la 08:40, 15:20 și 19:30 / eeluare în weekend de la 12:00 și 21:10

Muzica dată tare, câinii care latră sau certurile pe locurile de parcare sunt dispute obișnuite între vecini. Ai putea însă să trăiești lângă un criminal condamnat care adoră muzica tehno, un cuib de droguri la subsol, sau chiar un hărțuitor semi-dezbrăcat? Acest serial dezvăluie iadul neobișnuit pe care unii oameni din Regatul Unit îl trăiesc, văzând cum este să trăiești lângă un adevărat vecin de coșmar.
Previous
Next Post »