Călătorie în gastronomie în luna martie la TV Paprika - Zona de televiziune

Călătorie în gastronomie în luna martie la TV Paprika

În luna martie, călătoriile gastronomice sunt gustoase și sănătoase!


Primul care începe seria călătoriilor gastronomice în luna martie este Rick Stein, din 1 martie de la ora 23:00 în „Weekenduri cu Rick Stein”.

În acest serial dedicat artei culinare, Rick Stein cutreieră pieţe, restaurante, crame, cafenele şi baruri în căutarea celor mai gustoase mâncăruri şi celor mai bune reţete.Vom petrece weekenduri lungi de iarnă alături de Rick Stein descoperind împreună delicatesele culinare din Bordeaux, Reykjavík, Berlin, Viena, Bologna, Lisabona, Copenhaga, Cádiz, Salonic şi Palermo.

Din 15 martie, „Gustul Portugaliei”, de la ora 23:00 și „Dolce Vita a la David Rocco”, de la ora 23:30 ne vor purta pe tărâmuri unde mâncarea este delicioasă.

„Gustul Portugaliei” ne invită într-o călătorie culinară în Portugalia. Ghidul nostru este gurmandul pasional, Rodrigo Meneses. În acest serial, Rodrigo descoperă bogăţia, diversitatea şi caracterul inedit al bucătăriei portugheze prin festinuri fabuloase în restaurante cu stele Michelin şi gustări rapide la standurile de pe drum.

„Dolce vita a la David Rocco” ne învață că nu trebuie să fim bucătari calificați ca să preparăm bucate italiene fantastice – bucătăria italiană înseamnă simplitate și cum să combinăm mâncărurile simple, rețetele și trucurile, ca să creăm un fel italian cu adevărat fantastic, prin care și viața devine mai frumoasă. Dolce Vita înseamnă chiar mâncarea care îi poate uni pe prieteni și pe membrii familiei, în timp ce se bucură unii de compania celorlalți, cel puțin la fel de mult ca de bucatele servite.
Previous
Next Post »