Burak Özçivit, alias Kemal din serialul „Dragoste infinită" de la Kanal D, pasionat de mașini și de motociclete - Zona de televiziune

Burak Özçivit, alias Kemal din serialul „Dragoste infinită" de la Kanal D, pasionat de mașini și de motociclete


Tânărul actor Burak Özçivit (33 de ani), interpretul personajului Kemal din serialul „Dragoste infinită”, ce va fi difuzat de Kanal D începând din 20 martie, de luni până joi, de la ora 20:00, este pasionat de fotbal, mașini vechi și motociclete.

Ca absolvent al Facultății de Arte, secția Pictură, Burak desenează foarte bine și, în clipele de răgaz, pictează sau desenează... mașini. Modele vechi, vintage sau de epocă reprezintă o colecție de desene care oricând ar putea fi expusă într-o galerie de artă. Alteori, când surprinde o mașina „live”, o fotografiază, Burak fiind, de asemenea, pasionat de fotografie.

Când eram copil, îmi plăceau foarte mult benzile desenate. Ani întregi am fost fascinat de Batman, de mașini și motociclete. Am început să desenez mașini de la vârsta de șapte ani. Mama mea a păstrat într-un dosar câteva sute de schițe. Dacă nu aș fi făcut actorie, cel mai probabil aș fi fost designer de mașini”, a declarat șarmantul actor turc.

Pe Burak Özçivit îl veți putea urmări în serialul „Dragoste infinită”, interpretând rolul lui Kemal, un student în ultimul an la inginerie minieră al cărui țel în viață este să își câștige existența și să supraviețuiască vicisitudinilor, însă soarta are alte planuri cu acesta... Bărbatul se îndrăgostește iremediabil și va trebui să lupte pentru iubirea lui.

Nu ratați premiera națională a serialului „Dragoste infinită”, luni, 20 martie, la ora 20:00, la Kanal D!
Previous
Next Post »