AXN câștigă Argintul la premiile europene PromaxBDA 2017 - Zona de televiziune

AXN câștigă Argintul la premiile europene PromaxBDA 2017


Sony Pictures Television Networks, Europa Centrală, a câștigat Argintul la ediția 2017 a premiilor europene PromaxBDA.

Spoturile de promovare ale AXN din campania de Halloween 2016 au fost apreciate de juriu și premiate pe 14 martie 2017, în cadrul categoriei despre campaniile de imagine a programelor.

Acesta este primul trofeu european Promax pe care echipa AXN din Europa Centrală îl câștigă. În cadrul competiției internaționale – PromaxBDA Global Excellence – echipa a câștigat în anii anteriori mai multe premii: 5 x Aur, 2 x Argint, 2 x Bronz.

Următoarea ediție a premiilor globale va fi organizată în iunie, unde operele echipei din Europa Centrală vor fi înscrise în competiție, de asemenea.

Urmăriți spot-urile câștigătoare aici:

https://vimeo.com/194487184
https://vimeo.com/194487861
https://vimeo.com/194488036

Fun facts despre promo-urile câștigătoare:

- Din cei 10 dovleci aduși pentru filmări, doar unul a fost folosit, pentru că personajul sculptat din dovleac a fost reușit din prima încercare;
- Actorii din spot-urile de promo sunt colegii noștri din biroul din Budapesta;
- În procesul de selecție a mâinilor din secvențele close-up, colegii au fost la audiții pentru cine mânuiește cel mai bine toporul.

Despre PromaxBDA

PromaxBDA este comunitatea globală a celor pasionați de marketing în televiziune și conținut video, pe toate platformele. Asociația PromaxBDA reprezintă peste 10.000 de companii și persoane din organizații media importante, agenții de marketing, companii de cercetare, furnizori strategi și creativi, dar și furnizori de tehnologie din întreaga lume. Cu membri provenind din peste 70 de țări, PromaxBDA este o organizație internațională ce țintește să unească spiritele creative care inovează media. Pentru mai multe informații, accesați: https://www.promaxbda.org/.
Previous
Next Post »