Astăzi, la Kanal D, la ora 20:00, premiera serialului „Dragoste infinită” - Zona de televiziune

Astăzi, la Kanal D, la ora 20:00, premiera serialului „Dragoste infinită”


Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii serialelor turcești. În această seară, la ora 20:00, la Kanal D va debuta serialul „Dragoste infinită”, avându-i în rolurile principale pe actorii deja binecunoscuți publicului din România. Burak Özçivit este cunoscut din serialul fenomen „Suleyman Magnificul”, în rolul lui Bali Bey, iar Neslihan Atagül a interpretat-o pe Neriman din serialul „Un destin la răscruce”.

Actorii au spus că rolurile bine conturate pe care le interpretează li se potrivesc mânuță și că atmosfera de pe platoul de filmare este plină de vervă.

Știu că românii sunt fani ai serialelor turcești și mai știu că serialul va fi difuzat și în România, lucru care nu poate decât să mă bucure! Serialul aduce în prim plan dragostea, cea fără de care totul ar fi cenușiu. Fiecare dintre noi a trăit o mare dragoste, cu toții ne regăsim în povestea personajelor principale”, a spus Burak Özçivit.

Chiar dacă filmam la foc continuu, ore întregi, atmosfera este relaxantă, iar în puținele pauze de la filmări pe care le avem ne amuzam copios, dansam, mâncam împreună. Fac o echipă extraordinară cu Burak, Kemal, partenerul meu din serial și sper ca starea noastră de bine să ajungă și la telespectatori. Vă invit să urmăriți o poveste despre dragoste care nu cunoaște margini”, a spus Neslihan Atagül.

Serialul „Dragoste infinită” („Kara Sevda”) aduce în fața telespectatorilor o poveste de dragoste, doi tineri din două lumi diferite care se îndrăgostesc iremediabil. Kemal (Burak Özçivit), student în ultimul an la inginerie minieră, este unul dintre cei trei copii ai unei familii din clasa mijlocie. Fiind o fire rațională, acesta nu crede în miracole și cu atât mai puțin în miracolul dragostei. Însă lumea lui monotonă este întoarsă pe dos odată cu aparitia lui Nihan (Neslihan Atagül) în viața sa. Provenind dintr-o familie înstărită, Nihan trăiește în zona rezidențială a cartierului. Totuși, ea nu rezonează cu valorile mediului în care a crescut și se distanțează de lumea din care face parte. Deși pare imposibilă, dragostea dintre Kemal și Nihan va depăși diferențele de poziție socială. Cei doi reușesc să rămână împreună până în ziua când Kemal este nevoit să plece din Istanbul pentru a lucra într-o mină. Ce nu știe tânărul este că și Nihan are un secret pe care trebuie să îl îngroape laolaltă cu dragostea lor. Iubirea celor doi va fi pusă la grea încercare și aceștia vor trebui sa depășească nenumăratele obstacole ce stau în calea fericirii lor...

Nu ratați marea premieră a serialului „Dragoste infinită”, difuzat în această seară, la ora 20:00, la Kanal D! Producția se va difuza de luni până joi, de la ora 20:00.
Previous
Next Post »