Văduva lui Corneliu Vadim Tudor își apără familia într-un interviu în exclusivitate, sâmbătă, la „Asta-i România!” - Zona de televiziune

Văduva lui Corneliu Vadim Tudor își apără familia într-un interviu în exclusivitate, sâmbătă, la „Asta-i România!”


Sâmbătă, la „Asta-i România”, Mihai Ghiță și echipa emisiunii ne prezintă un interviu în exclusivitate, un interviu altfel, în care veți afla ce se ascunde în sufletele celor trei femei care duc mai departe numele lui Vadim Tudor, soția acestuia, Doina, și fiicele, Lidia și Eugenia.

Doamna Doina Vadim, soția lui Corneliu Vadim Tudor, vine pentru prima dată, după moartea soțului dumneaei, în fața telespectatorilor să își apere familia de toate acuzele lansate în spațiul public.

Deși a trecut un an și jumătate de la moartea lui Corneliu Vadim Tudor, timp în care soția tribunului a tăcut, acum este momentul să vorbească.

Era un om căruia nu îi plăcea să își expună familia. Noi am trăit tot timpul în umbra lui. Am trăit admirându-l. Și acum îl așteptăm să vină. De un an și jumătate, geanta lui diplomat este în același loc în care a lăsat-o, cu cărțile lui, cu hârtii și tot ce avea înăuntru. Geanta lui este pe hol și îl ațteaptă să vină, să și-o ia și să plece la treabă”, mărturisește cu lacrimi în ochi doamna Vadim.

Cum era Corneliu Vadim Tudor în ultima perioadă din viață, ne spune chiar soția acestuia.

În ultimul timp era trist și supărat, dezamăgit de oameni, de ceea ce se întâmplă, nu mai avea chef de viață, avea senzația că nu i se va mai întâmpla nimic bun (…). N-a vrut să meargă la doctor să se trateze, pentru că-i era foarte frică de doctor și era foarte mândru. Nu suporta să îi spui că este în vârstă”, acestea sunt doar câteva din mărturisirile tulburătoare ale familiei lui Corneliu Vadim Tudor.

Sâmbătă, de la ora 23:00, la „Asta-i România!”, aflăm răspunsurile ferme și fără ocolișuri ale familiei lui Corneliu Vadim Tudor, la toate acuzele lansate în spațiul public, dar și care au fost cuvintele tulburătoare pe care le-a rostit tribunul în ultima zi din viața lui, într-un material inedit, cu declarații în premieră, la Kanal D.
Previous
Next Post »