Un maratonist care aleargă cu spatele și înghite ouă crude cu coajă, sâmbătă seară, la „Asta-i România!” - Zona de televiziune

Un maratonist care aleargă cu spatele și înghite ouă crude cu coajă, sâmbătă seară, la „Asta-i România!”


Un bărbat dintr-o comună din Sălaj aleargă kilometri întregi cu spatele și înghite ouă crude cu coajă cu tot! Telespectatorii Kanal D au ocazia să îl vadă „cu ochii lor” pe Eugen Nemesh, din comuna Petrindu, sâmbătă seară, de la ora 23.00, în cadrul  emisiunii „Asta-i România!”. Eugen Nemesh se autointitulează „viitor sportiv al satului și al județului Sălaj”.

Vreau să fac ce n-a făcut nimeni pe acest pământ. Maraton cu spatele”, spune bărbatul.

Ce îl motivează în acest demers inedit? Nimic altceva decât faptul că vrea să fie vedetă!

Când Eugen iese la alergat, ulița satului se umple de bătrâne care îl privesc uimite și care îi furnizează ceva care îl ajută să se mențina în această cursă neobișnuită: ouă crude. Eugen le înghite cu coajă cu tot!

La linia de sosire, sportivul primește drept recompensă tradițională sticla de pălincă – probabil pentru ca să i „taie” greața de la ouăle înghițite pe nerăsuflate!

Eugen este conștient că „talentul” său este unic în lume și vrea să fie omologat de Cartea Recordurilor, dar pentru asta are nevoie de bani. Pe care nu îi are, evident! Până să vina americanii de la celebra „Guiness Book”, face în fiecare zi ce știe mai bine: exerciții de mâncat ouă cu coajă, contra-cronometru, sub ochii vigilenți ai localnicilor. Eugen vrea să fie cel mai rapid mâncător de ouă cu coajă din lume. Aliniază ouăle și le înghite rapid, unul după altul. Nu mai puțin de 18 ouă sunt înghițite de Eugen într-o singură sesiune de 17 minute.

Eugen spune cu mâna pe inimă ca oul crud face minuni când este vorba despre sex.

E mai bine așa, din toate punctele de vedere. Ai și energie și calitate și… cum să zic? ... Sexul este mult mai bun!”, se laudă bărbatul, ale cărui admiratoare sunt toate bătrânele din sat.

Urmăriți o ediție inedită „Asta-i România”, moderată de Mihai Ghita, sambata de la ora 23:00, la Kanal D.
Previous
Next Post »