Ți-ai alege un iubit de dragul familiei? „Căsătoriți de părinți”, sezonul al doilea, de mâine pe TLC - Zona de televiziune

Ți-ai alege un iubit de dragul familiei? „Căsătoriți de părinți”, sezonul al doilea, de mâine pe TLC


Căsătoriţi de părinţi, programul TLC în care părinţii aleg un partener de viaţă pentru copiii lor, a ajuns acum la al doilea sezon, urmând să aibă premiera pe TLC chiar de Ziua Îndrăgostiților, începând cu ora 22:00. În sezonul anterior am văzut câteva finaluri şocante, inclusiv despărţirea unor cupluri şi decizia surprinzătoare a altora de a se căsători. Ce ne mai rezervă oare al doilea sezon al acestui program? De data asta aflăm poveștile a altor patru tineri singuri: Tahnee, Devin, Marissa şi Coco.

Tahnee nu e sigură de ce e încă singură la 30 de ani, însă caută un bărbat „înalt, brunet şi arătos” fiindcă a încercat orice altceva ca să cunoască un posibil partener. Acum e gata să meargă pe încredere, aruncându-se în necunoscut.

Devin pare să fie unicul participant de sex masculin din acest sezon al seriei. Este surprinzător de tânăr, căci are doar 26 de ani. Spune că a avut partea lui de distracţii, dar acum, că prietenii lui încep să se aşeze la casa lor, a ajuns la concluzia că asta ar trebui să facă şi el. A fost ales la un moment dat ca membru al echipei de fotbal american Buffalo Bills, dar s-a accidentat. Recunoaşte că a fost răsfăţat de mama lui şi e în mod clar „băiatul mamei”. Ca urmare, e convins că mama o să-i aleagă „o fată bună”. Deşi i se spune că e un seducător, nu e de acord. Admite însă că fetele care au nevoie de prea multă afecţiune îl pun pe fugă.

Categoric, încrederea este o trăsătură puternică pentru următoarea participantă, Marissa, care lucrează în marketing şi are multe păreri foarte ferme. Inclusiv ideea că ea întruchipează „tot ce şi-ar putea dori un bărbat”. Spune că e dispusă să gătească şi să facă şi curăţenie pentru soţiorul ei, dar numai dacă nu trebuie să meargă la serviciu. Consideră că ar avea noroc dacă s- ar mărita cu un tip ca tatăl ei.

Ce noi drame se vor mai derula deci în acest sezon din seria Căsătoriţi de părinţi?
Previous
Next Post »