Seară de carnaval, sâmbăta, la „Bravo, ai stil!” - Zona de televiziune

Seară de carnaval, sâmbăta, la „Bravo, ai stil!”


Sâmbătă seară, de la ora 20:00, telespectatorii vor putea urmări cea de-a treia gală eliminatorie a show-ului „Bravo, ai stil!”. Cele 12 concurente vor defila pe podium, în fața juraților, în ținute îndrăznețe, misterioase și colorate. Tensiunea va fi maximă întrucât sâmbătă seară, la finalul emisiunii, va părăsi competiția cea care va obține cel mai mic punctaj din partea juraților și numărul de voturi cel mai mic din partea telespectatorilor.

Momente spectaculose, ținute vestimentare îndrăznețe, pene supradimensionate, măști clasice demne de Carnavalul de la Rio, toate acestea fac din show-ul prezentat de cele 12 fete în fața juraților un adevărat festival și îi vor transpune pe telespectatori în lumea fabuloasă a festivalurilor celebre de carnaval.

Tot sâmbătă, și discuțiile în contradictoriu, din culise, între concurente își vor avea rezolvarea pe platoul „Bravo, ai stil!”. Unul dintre momentele impresionante puse în scenă de una dintre aspirantele la marele premiu i-a surprins total pe jurați atunci când aceasta a reintrepretat dansul călușarilor. Nici vestimentația și accesorizarea nu au lăsat de dorit, extravaganța fiind cuvântul de bază, iar reintrepretarea motivelor românești într-o manieră modernă o impresionează până și pe Iulia Albu.

Bravo, cred ca ai cel mai bun moment al serii!”, a spus Iulia Albu.

Nu ratați o seară de carnaval, sâmbătă, de la ora 20:00, în cea de-a 3-a gală eliminatorie a show-ului „Bravo, ai stil!”, difuzată la Kanal D!
Previous
Next Post »