Sânziana Buruiană și Loredana Chivu învârt „Roata Norocului” de dragul unui copil - Zona de televiziune

Sânziana Buruiană și Loredana Chivu învârt „Roata Norocului” de dragul unui copil


Duminică, de la ora 20:00, la Kanal D, Sânziana Buruiană și Loredana Chivu învârt „Roata Norocului”, fură privirile cu apariția lor și fac echipă pentru a ajuta o familie greu încercată de soartă. Copilul pentru care joacă cele două vedete se numește Zane Mihnea Alin, are 8 ani și locuiește împreună cu cei patru frați și părinții într-o singură cameră, în condiții improprii. Cazul a fost adus în atenție de Școala Socială Sportivă, un proiect dezvoltat în România de Asociația FDP - Protagoniști în educație în parteneriat cu Fundația Real Madrid.

„Ai spune că sunt preocupate doar de siluetă, shopping, haine, dar Sânziana și Loredana impresionează cu dorința lor de a ajuta. Chiar vor să câștige tot ce se poate pentru ca Mihnea să fie fericit!”, spune Bursucu despre participarea celor două.

Dacă Sânziana și Loredana se concentrează pentru a câștiga cât mai multe premii, Bursucu și Ana-Maria Barnoschi dau în mintea copiilor, spre deliciul publicului care îi urmărește în timp ce joacă șotronul, în varianta modernă.

Cum s-au descurcat Sânziana Buruiană și Loredana Chivu pe platoul emisiunii și ce premii au câștigat pentru micuțul Mihnea Alin și familia sa, veți putea urmări în ediția de duminică a emisiunii „Roata Norocului”, difuzată de la ora 20:00, la Kanal D!
Previous
Next Post »