Sâmbătă, seara disco la „Bravo, ai stil!” - Zona de televiziune

Sâmbătă, seara disco la „Bravo, ai stil!”


Sâmbătă seara, la Kanal D, la ora 20:00, se dă startul celei de-a patra gale eliminatorii „Bravo, ai stil!”! Concurentele rămase în competiția pentru titlul de Cea mai stilată femeie din România vor fi supuse unei alte provocări stilistice interesante din partea juraților emisiunii. Tema propusă de aceștia este „Disco”.

Surpriză după surpriză pentru fanii show-ului „Bravo, ai stil!”; Pe de-o parte, sâmbătă seara, un invitat de seamă care a traversat Oceanul va fi prezent pe platou, iar pe de altă parte, concurentele au pregătit o surpriză frumoasă.

Hailey Gates este model, actriță, jurnalist și prezentatorul unei serii de documentare menite să descopere moda și cultura din întreaga lume. După ce a vizitat țări precum Cuba, Venezuela, China etc., în această seară, tânăra ajunge chiar în platoul „Bravo, ai stil!”. Jurații îi vor analiza ținuta vestimentară și vor oferi note în ceea ce privește alegerile vestimentare făcute de Hailey.

Ținutele pe care le vor purta concurentele vor fi puternic influențate de moda anilor ’80 și inclusiv  muzicii disco care dictează stilul glam, toate acestea sub atenta supraveghere a juraților.

Nu ratați o seară disco cu ținute extravagante, sâmbătă seara, de la ora 20:00, în cea de-a patra gală eliminatorie a show-ului „Bravo, ai stil!”, difuzată la Kanal D!
Previous
Next Post »