Sâmbătă seara, „Bollywood” la „Bravo, ai stil!” - Zona de televiziune

Sâmbătă seara, „Bollywood” la „Bravo, ai stil!”


Sâmbăta aceasta, la ora 20:00, telespectatorii Kanal D vor fi martorii unei gale inedite a show-ului „Bravo, ai stil!”, ce a fascinat o țară întreagă, devenind de-a lungul celor două sezoane difuzate, un adevărat fenomen.

Se anunță o seară cu totul spectaculoasă, concurentele au pregătit pentru cea de-a cincea gală eliminatorie un show senzațional, în stil indian. Tematica propusă de jurați pentru aspirantele la marele premiu va fi „Bollywood”, ceea ce va atrage dupa sine ținute vestimentare specific culturii indiene, dansuri și melodii demne de un film bollywoodian.

Explozie de culoare, bijuterii autentice, mătăsuri fine și momente memorabile puse în scenă. Emoții uriașe vor fi pe platoul emisiunii „Bravo, ai stil!”, când una dintre concurente își va accesoriza ținuta cu un... șarpe.

Unele dintre cele nouă fete vor atrage priviri pline de admirație din partea juraților, însă vor exista și ținute care nu i-au impresionat deloc pe aceștia. După prestația artistică a uneia dintre fete, jurații vor oferi clipe de amuzament celor din platou, dar și din fața micilor ecrane; „vinovatul” principal va fi un balon cu heliu.

Nu ratați cea de-a cincea gală a show-ului „Bravo, ai stil!”, difuzată sâmbătă, de la ora 20:00, la Kanal D!
Previous
Next Post »