Sâmbătă, prima gală eliminatorie „Bravo, ai stil!” - Zona de televiziune

Sâmbătă, prima gală eliminatorie „Bravo, ai stil!”


Sâmbătă, 4 februarie, Kanal D va difuza cea de-a doua gală a show-ului „Bravo, ai stil!”, ce va aduce cu sine prima eliminare din concurs. După două săptămâni în care au fost votate de telespectatori, sâmbătă seara, una dintre cele 14 aspirante la titlul de Cea mai stilata femeie din România va parasi competiția.

Ținute spectaculoase, momente unice și cei mai efervescenți jurați din România ce promit o seară de gală demnă de marile podiumuri de modă și spectacol în adevăratul sens al cuvântului. Tematica impusă de aceștia celor 14 fete este „Luna de miere”, un concept ce le poate aduce punctaj maxim din partea juraților și simpatia telespectatorilor sau eliminarea din concurs.

Grație stelelor obținute pe parcursul acestei săptămâni, Iulia, Paola și Marisa sunt protejate în această gală. Dacă ele vor reuși să își mențină poziția și să primească note bune din partea juraților, își vor păstra și imunitatea.

Dans romantic în ploaie, ritmuri de tango argentinian, dans oriental sunt doar câteva din momentele pe care concurentele de la „Bravo, ai stil” le vor pune în scenă pentru a-i impresiona pe jurați.

Nu ratați o gală de excepție a show-ului „Bravo, ai stil!”, difuzată în această sâmbătă, de la ora 20:00, la Kanal D!
Previous
Next Post »