„ROMÂNIA la proTEST”, primul reportaj document despre evenimentele ultimelor săptămâni, doar la DIGI 24 - Zona de televiziune

„ROMÂNIA la proTEST”, primul reportaj document despre evenimentele ultimelor săptămâni, doar la DIGI 24


DIGI 24 difuzează astăzi, de la ora 20:00 și în reluare de la 00:00, documentarul „ROMÂNIA la proTEST”. Reportajul-document este o radiografie a evenimentelor din ultimele două săptămâni, evenimente care au făcut ca România să ţină prima pagină a întregii prese internaţionale.

Am vrut să arătăm ceva din ceea ce nu s-a văzut la televizor în aceste zile. Nu aveam cum să surprindem tot. Lucrul la acest material ne-a demonstrat că, indiferent de locul în care protestează, toţi românii au aceleaşi idealuri. Doar modul în care şi le exprimă este diferit. Naţiunea a ajuns la maturitatea de a se proteja singură”, declară Oana Despa, producător DIGI 24.

Povestea materialului gravitează în jurul protestelor de stradă care au cuprins întreaga ţară şi se completează cu aspecte esenţiale din evenimentele politice ale perioadei.

De la Bucureşti, la Timişoara, de la Cluj la Alexandria, sute de mii de români au ieşit zilele acestea în stradă după ce Guvernul Grindeanu, prin vocea fostului ministru al Justiţiei Florin Iordache, a anunţat adoptarea Ordonanţei de Urgenţă numărul 13, care ar fi dus la scăparea de dosare penale a unora dintre liderii politici importanţi ai momentului.

Începând cu ora 21:00, reportajul va fi transmis cu subtitrare în limba engleză și pe contul de Facebook al postului de televiziune DIGI 24.

ECHIPA

Imagine: Andi Popa, Mihai Dragolea, Mariana Andreaş, Ionuţ Bălcău, Sorin Reiter, Cristi Caciauna, Mircea Petculescu, Andrei Captarenco, Ştefan Trică, Reporteri: Anca Simina şi Mădălina Chiţu
Montaj: Mihai Dragolea
Regizor: Mihai Dragolea
Producător: Oana Despa
Previous
Next Post »